Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uprchlíci očima Německé TV

Od: lugel odpovědí: 16 změna:

No, Němci byli vždycky o krok napřed :-P

zvraceny.cz/...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

komu
hodnocení

0x

Mě by zajímalo, komu to vše "co měli" ve státě prodali? Armádě, státu, IS...? To mi nedává logiku...?

hodnocení

0x

Nesnáším konspirační teorie. Tvrdí že uprchlickou krizi záměrně vyvolali a zorganizovali (organizují) Američané, kteří tak vedou válku proti Evropě. Opravdu větší paranoju jsem už dlouho neslyšel. Scénarista pořadu by se měl odjet léčit do psychiatrické léčebny. Fakta mě zajímaj a důkazy. To že některé čluny mají americkou vlajku neznamená vůbec nic. Americkou vlajku anebo jakoukoliv si může vyvěsit na své lodi kde kdo, zvlášť když chce aby po něm druhá strana nestřílela.

tak nám pověz jaké jsou fakta? ty to víš? jak můžeš vědět že fakta jsou opravdu fakta? to jako že to budou říkat v tv nova? tak povídej přeháněj...

Právě že žádné fakta nepředvedli není na mě abych sháněl důkazy, o to se má starat ten kdo přichází s takovými absurdními tvrzeními. To není na mě

lugel
hodnocení

Podívejte, konspirační teorie je označení pro informace vyvržené majoritou - to ale neznamená, že nejsou pravdivé. Většinou se totiž označované "konspirační teorie" dají dokázat, ale i přesto ovečky budou tvrdít, že černá je bílá, protože je to naučili ve škole a v masových sdělovacích prostředcích.

h4ever - takže vy vlastně se řídíte tím, co vám řeknou známé média a tak dále? V tom případě nejste uvažující člověk, ale ovečka (jinými slovy prospěšný odpad společnosti), jako většina národa.

Neobhajuji tohle německé video (nikdo si neuvědomuje, že to je fake video), ale je třeba uvažovat objektivně a hlavně na základě důkazů, což mass média a důveryhodné sdělovací prostředky neposkytují - tudíž se jimi neřídím :)

doplněno 10.09.15 19:15:

h4ever - a řídit byste se tím neměl ani vy, když tvrdíte, že tohle video není na vás a že chcete důkazy :) Uvědomění je těžké no, nejde vám to :)

Když v médiích prohlásí, že Rath byl odsouzen k x letům vězení za korupci, tak to nepovažuji za důkaz, ale za tvrzení. Důkazy zkoumala policie a soud. A nepodsouvejte mi čím se řídím, tyhle vaše dedukce to je jako konspirační teorie o tom že zemi osídlili mimozemšťané...

lugel
hodnocení

Ne přímo osídlili, ale fungují zde, takže co z vás mám teď chápat?

Věřte si čemu chcete, je to vaše věc. Já taky věřím čemu chci a chápejte si to jak chcete.

lugel
hodnocení

Takže v podstatě jste mi tu řekl jen Váš konspirační názor. V tom případě nechápu, jak můžete něco nazývat konspirací jen proto, že to není věc Vašeho názoru, který je taky pouze konspirace.

ovcan*

Teorie, Francie, Anglie, USA, Nato, několik šejků, opravdu za nic nemohou, ještě je zapotřebí provést africký majdan

rv*

Tadu je předpověď, co bude. Článek z roku 2010

euro.e15.cz/...

tiffany*
hodnocení

0x

Takt o mi připomnělo bajky o americkém brouku...

Mě to připomělo takový ty "dokumentární" filmy o argonautech a mimozemšťanech...

nnikdo
hodnocení

0x

Irán-operace písečná bouře-sesazení Saddáma Husejna. To byla práce USA. Libye, sesazení M. Kaddáfího- amerika spolu s Francií, ruku v ruce.

Jaké další, a kolik důkazů a faktů ještě kdo potřebuje? A pravda, pašerácká loď si na stěžeň může pověsit vlajku jakou chce. To je pravda. To nic nemění na tom, že na tenhle průs..r zadělali amíci ruku v ruce s Francií a Německem. Vždyť je to v tom videu naprosto jasně a exaktně řečeno. Rozbili stát a nevymysleli nic jiného místo něj. Dvakrát naprosto stejně. Nevěřím na náhody?

A důvod jsou zase peníze. A kdo momentálně vadí americe? No přeci silná Evropa.

To ovšem není příčina toho, že utečenci sse cpou do Evropy, to je chyba politiky Evropských zemí potažmo celé EU. Svými zákony sem ty uprchlíky zvou, tak ať se nikdo nediví. Nechápu tedy důvod proč z toho obviňovat Ameriku. To je ale paranoia.

dotazz

Usa za to může, Česko odmítá kvoty-jsou kecy! Pořád dokola, to nic neřeší. ale kde skončí ten rozměr?

Někdo nám něco diktuje,kdo? Alibistické kecy, vše je o prospěchu, komu to prospěje, když civilisté, kteří by eventuálně mohli změnit názor raději emigrují?

Je to lepší, než propagace , že trpělo civilní obyvatelstvo,kdyby zůstalo? Kdo to potřebuje? Komu to prospěje?

Nebo využít Euromed a EU?

To se ptám, jenom uvažuji?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]