Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo radu jaké smsky psát holce o kterou se už dlouho snážím ale chce jí spousta kluku a tak chci zabojovat trochu více že jí začnu posílat i smsky myslím ty smsky na dobrou noc a smsky přes den.Předem díky za odpověd.Jo a holky vadilo by vám kdyby vám kluk posílal takhle smsky kdyby jste se mu líbily a jaké sms texty by jste ocenily?
Ahoj..
Hlavně nebuď moc vlezlej Myslím to tak, abys ji netorerizoval každých 5minut a šílel když ti neodepíše. Taky bych si dávala pozor, jestli má o tvoje esemesky zájem - to poznáš jenom podle stylu odpovědí...
Já třeba nesnáším oslovení lásko, miláčku, zlato... když s tím klukem nechodím, takže i toho bych se vyvarovala... A jinak.. Snad se jenom zajímat, ale neopakovat se pořád dokola. Za chvilku to půjde samo
Hodně štěstí
Já oceňuji (a i když jsem byla mladší jsem vždy více oceňovala), pokud se mnou kluci mluvili z očí do očí, ne mi psali smsky jen proto, aby napsali. piš, když máš co psát, když nemáš, nepiš. Ale hlavně s ní komunikuj v reálu
A jaké texty bych ocenila? Takové, které vymyslel pisatel sám a na míru mě a dané situaci. Není nic horšího, než otřepané univezální fráze.
Já byh ji někam pozval ... sms jsou jen virtuální nad osobní kontakt není. Pokud to nepůjde osobně tak to nemá smysl.
Jinak předám dál radu, kterou jsem před 20 lety dostal od kamaráda na střední a která mi tehdy pomohla: Nikdy si nevybírej nejhezčí ženskou, zpravidla jsou to namišlené pipiny utvrzené svoují důležitosí díky řadě zájemců (pravidlo neplatí pokud jsi nejbohatší kluk v jejím okolí, pak by jsi jí ale nemusel psát sms.. )
Podívej se na řadu slečen tvého věku ve škole, vyber tu, která je pěkná, ale ne výstavní a s ní s užívej. Jsi mladý, spolu stejně do konce života nezůstanete, tak ať je kde rozšiřovat obzory.
Druhé moudro: o zadané kluky mají holky větší zájem .. užívej
Mně jako ženě to přijde celkem romantické Dřív třeba přišel chlap a nechal u zvonku kytičku nebo něco podobného, dneska je holt modernější doba a třeba kdyby mi přišlo přání na dobrou noc i od neznámého čísla potěšilo by to. Neříkám aby to sklouzlo v nějaké půlroční psaní a pak věty typu neřeknu kdo jsem, určitě bych se ti nelíbil... to je dětinské, ale jisté kouzlo v tom neznamém je a pár dní to může být určitě pěkné
Záleží, jak se ona k tobě staví... Pokud je jen nějaká naděje, že se jí třeba můžeš líbit (není ti 15 a jí 32 atp.), určo bych do toho šla. Už nejsem asi moc "holka" ale i dneska by mě potěšilo, kdyby mi přišla milá smska. Hlavně nepiš ahoj, jak se máš? To je na facku. Třeba přáníčko na dobrou noc, hezký den... by mi udělalo fakt radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.