Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem mluvila s operátorkou Lama energy o odstoupení od smlouvy a jsou to stále jen výmluvy od této firmy, navíc obviňují ČEZ z toho, že jim neposlala odstoupení od smlouvy s dodavatelem. Tudíž to beru jako výsměch této společnosti, nejen pro normální lidi, ale i pro ostatní společnosti. Bylo mi řečeno, že pokud hodlají moji rodiče odstoupit od společnosti Lama, tak jim bude udělena sankce na odstoupení od smlouvy. Doufám, že až tento kolotoč bude u konce, tak Lama energy dá mojí rodině na dobro klid. Tudíž jsem se rozhodla, že jakýkoliv podomní prodejce přijde před práh našeho bytu a neuposlechnou varování aby odešli, tak poté spočítají schody v našem domě.
Záleží zda smlouva byla sepsána na dobu určitou či neurčitou. Pozor i na dobu určitou, bývá smlouva automaticky prodlužována pokud ve stanovené době před koncem smlouvu neukončíte. Jsou to kulišárny na obyčené lidi - to aby každý byl právníkem. Zde si můžete přečíst mnoho rad energiejenda.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.