Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotografická škola

Od: mamina007 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,můžete mi prosím poradit kde je nějaká fotografická škola nebo škola pro fotografy. Adresa,www nebo telefon.Nevím jak se to přesně jmenuje.Dcera je v osmé třídě a strašně jí baví focení. Máte někdo zkušenosti s tou školou,jaký je potřeba prospěch, jak je to tam potom těžké? A tak. Děkuji předem za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tohle jsem pro vás našel:
fotoreporter.cz/...
itf.fpf.slu.cz/...
případně formou kurzů:
skolafotografie.cz/...
mamina007
hodnocení

Děkuji moc za informace,máme z toho těžkou hlavu :-o co bude s naší dceruškou.Děkuji

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mamino007 ti tedy nezávidím. Čekají vás celkem dost náročné a pro dceru dost zásadní rozhodování o budoucnosti. Jde o to, co si přesně pro dceru a hlavně dcera představuje - zda nějaké kurzy, nebo škola. Bližší ke kurzů najdete třeba na skolafotografie.cz/.... Je to Photogenia - institut fotografických studií. Pokud jde dceři spíše o klasické studium - tak např. Institut tvůrčí fotografie, Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě. Ta poskytuje tříleté kombinované bakalářské a následně dvouleté kombinované magisterské studium základních oblastí výtvarné, dokumentární, reportážní a užité fotografie i historie, teorie a kritiky fotografie. Další nabídka by byla např. Střední Uměleckoprůmyslová škola v Brně (SUŘ), oddělení fotografie. Záleží také v které části republiky bydlíte a kam by měla vaše dcera nejblíže. Stačí nahlédnout na firmy.cz/.... Zde si můžete jednotlivé školy projít a vybrat pro dceru tu nejvhodnější. Přeji šťastnou ruku při výběru.
mamina007
hodnocení

Móc dekuji za velmi uzitecne informace,jsme z okolí Kutné Hory,ale to nevadí,byla by tam na internátě,jako první dcera v Nymburku na Zdravotním Lyceu. Jde mi o školu po základní škole.Jestli má vůbec šanci,má průměrný prospěch,ale hrozně moc jí to focení baví - tak nevím.Nejde ani tak o peníze,ale o to jestli má šanci ,aby jí příjmuli?Ještě jednou díky

waidy

Končí-li Vaše dcera základní školu, bude pro ni asi nejlepší variantou Střední uměleckoprůmyslová škola Hellichova v Praze obor užitá fotografie nebo, pokud jste lépe finančně zajištěni, Střední soukromá škola Michael.

graficka-praha.cz/...

skolamichael.cz/...

Mám zkušenosti s příjmacím řízením na Hellichovku, kam jsem připravoval jednu studentku. Důležité je umět fotografovat mít přehled o umění a zvládnout test z češtiny. Pokud budete mít nějaké dotazy, napište mi na můj mail.

waidy

Aha, on se nezobrazuje:)

m__w@volny.cz

pl*
hodnocení

0x
Milá přítelkyně,podobně jako vy, i já řeším tento problém, jaká škola,či učební obor kolem fotografie,jaký prospěch a šance na přijetí.Pokud jste nabyla nějaké informace, budu vám za jejich zdělení moc vděčbá,s pozdravem jablickova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]