Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete mi prosím poradit kde je nějaká fotografická škola nebo škola pro fotografy. Adresa,www nebo telefon.Nevím jak se to přesně jmenuje.Dcera je v osmé třídě a strašně jí baví focení. Máte někdo zkušenosti s tou školou,jaký je potřeba prospěch, jak je to tam potom těžké? A tak. Děkuji předem za rady.
Móc dekuji za velmi uzitecne informace,jsme z okolí Kutné Hory,ale to nevadí,byla by tam na internátě,jako první dcera v Nymburku na Zdravotním Lyceu. Jde mi o školu po základní škole.Jestli má vůbec šanci,má průměrný prospěch,ale hrozně moc jí to focení baví - tak nevím.Nejde ani tak o peníze,ale o to jestli má šanci ,aby jí příjmuli?Ještě jednou díky
Končí-li Vaše dcera základní školu, bude pro ni asi nejlepší variantou Střední uměleckoprůmyslová škola Hellichova v Praze obor užitá fotografie nebo, pokud jste lépe finančně zajištěni, Střední soukromá škola Michael.
Mám zkušenosti s příjmacím řízením na Hellichovku, kam jsem připravoval jednu studentku. Důležité je umět fotografovat mít přehled o umění a zvládnout test z češtiny. Pokud budete mít nějaké dotazy, napište mi na můj mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.