Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strojek na nudle - jak se jmenuje tento díl?

Od: cocinkamichalka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj rádcové, tak jsem zřejmě někde "propila" upevňovač ke strojku na nudle. Vím, že podobný upevňovač je i u jiných věcí, a chtěla bych se zeptat, jak se ten "upevňovač" jmenuje, co mám v obchodě chtít? Děkuji :)

Strojek na nudle - jak se jmenuje tento díl?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vvv*
hodnocení

0x

svorka, přichytka, upevňovací šroub

cocinkamichalka*
hodnocení

Díky, mě to prostě jako ženské nešlo na jazyk, jak to pojmenovat :-D

A seženu to normálně, třeba v Globusu?

Větší šanci to sehnat máte v domácích potřebách. V Globusu asi ne.;)

doplněno 01.11.12 21:43:

V železářství možná, ale v domácích potřebách ano. Šroubovací úchytky mají i některé mlýnky.

mowla*

V Globusu asi ne... :-D

Ale udělá to kdekterý kutil...

;)

doplněno 01.11.12 21:31:

Nebo - na ´kšeft´ strojní zámečník...

cocinkamichalka*
hodnocení

Mowlo, u nás kutily nevedeme :) co někde v železářství? Našla jsem to na internetu za 100 Kč + poštovné, což se mi zdá teda dost... :(

mowla*

Jaktože nevedete kutily? *ee*

Stovka - no je to dost... Na druhou stranu - i levná svěrka by stála taky tolik...

cocinkamichalka*
hodnocení

Mowlo, u nás jsem za kutila já :) Minulý týden jsem si vyměnila kola na autě, přidělala ptačí krmítko atd... :) Já jsem si stoprocentně jistá, že jakmile si koupím něco nového, tak tu starou svorku najdu... Ještě zkusím prohledat bordel v dílně, jestli tam nějaká ta svorka bude :-D

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Na uchycení toho nudlstroje by měla stačit i obyčejní truhlářská svorka.

cocinkamichalka*
hodnocení

Jirko, děkuji, to by mohlo být ono. Když neseženu přímo to céčko, koupím nějakou silnější svorku ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]