Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte česká, moravská a slezská města?

Od: ben® odpovědí: 23 změna:

Dobrý den, pokud má někdo zájem udělat si malý test svých znalostí, tak toto je zajímavé.

Je to 15 otázek / měst (já jsem poznal jen 11 měst). Hezkou zábavu a nespěchejte. Zdravím!

zpravy.idnes.cz/...

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Já poznal jen Zlín a Mělník :-D

hahanaj*
hodnocení

0x

tak to je mazec, já jen 9...*hi*

hodnocení

0x

Už jsem se na test nechala zlákat přímo na iDNES. Ta města většinou neznám, ale vylučovací metodou a se štěstím jsem se také dopracovala k (pěknému!, žádné "jen") výsledku 11.

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, ona to zase taková "procházka sadem růží" není, že? Proto jsem psal, že se nemá spěchat a uvažovat, hledat detaily a odvozovat. Ale, zajímavé to je. Zdravím!

P.S. Jsem zvědav, jestli někdo dá všech 15 měst.

vejcenatvrdo
hodnocení

0x

Mělník, Brno, Mikulov, Jihlava, Olomouc. 5/15 čili 1/3. :(

doplněno 06.10.15 11:38:

Ani ne. Stejně jsem jen tipoval a čirou náhodou to 5x vyšlo. *vtip*

ben®
hodnocení

Dobrý den, není problém, že Mikulov i Mělník nejsou správné odpovědi ? Zdravím!

au1
hodnocení

0x

wohooo 10/15 :) nejsem na tom tak špatně

bagar*
hodnocení

0x

Odklikal jsem to rychle, nejrychleji jsem samozřejmě poznal Brno podle Ronda *smich* ale s výsledkem jsem spokojen, byl jsem zatím jen v Praze, Zlíně a Jihlavě.

Poznáte česká, moravská a slezská města?

ria*
hodnocení

0x

*smich* já nepoznala ani svoje město *hi* natož cízí.. mizerný výsledek, který ani nebudu zveřejňovat :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, nic si z toho nedělejte - každý není kartograf . Zdravím!

lidus*
hodnocení

0x

Milý Bene, podařilo se vám ze mě udělat totálního blba, 4 jsem měla správně-náhoda, Brno nani náhodou. Čekala jsem nějaké nápovědy, otázky co ve městě je, obrázky sice krásné ale pro mě jeden jako druhý.

ben®
hodnocení

Dobrý den, ale, to ne - žádného blba zde z nikoho vyrábět nechci. Ale, je to obtížné. Chce to prostorovou představivost nebo spíše umět číst např. konstrukční plány (a k tomu tam hledat něco známého z toho města). Zdravím!

mesto
hodnocení

0x

A poznáte toto město

ulozto.cz/...

mil®
hodnocení

0x

Jen 9 správně. No aspoň to.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tak jsem v rychlosti na to vběhla a sedm dobře. No nic moc výkon. Možná, kdybych testík dělala fakt poctivě a fakt pomalu, byl by výsledek lepší, ale asi ne.

hodnocení

0x

Hmm jen devět správně,některá jsem střílel od pasu!

vilik*
hodnocení

0x

Hodně cestuju, myslel jsem, že to bude sranda. Paradoxně jediné, které jsem v testu neměl správně je to, kde se pohybuju aspoň jednou týdně. Trapas. Ale opravdu bez uvedených 3 možností bych poznal maximálně Krumlov a Brno s Olomoucí, zbytek bych bez možnosti nedal. Jenže vylučovací metodou ze tří možností mi to náhodou vyšlo. Štěstí. Dík za tip na zábavu.

doplněno 06.10.15 19:26:

Kecám, ještě jsem bezpečně poznal Telč, Budějice a Hradec a Kroměříž, z toho je vidět, že koukám všude po památkách. Ale ty ostatní bych fakt nedal bez vylučovací metody ze 3 možností. Asi zas dám brzy nějaký výletík.

hodnocení

0x

9 a to jsem jich plno tipoval, jistý jsem si byl Prahou, Brnem, Mělníkem, Budějovicema, Zlínem a Jihlavou.

hm*
hodnocení

0x

Já to skoro dal! Špatně jich bylo jen 11. :-D

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Kusů 5. Mám se stydět, nebo chlubit? Z tý vejšky mi to nějak moc nešlo. Ještě jsou podobně udělaný hrady, zámky a zříceniny. Neumím to sem dát.

zwiki*

Ano styď se za 5 ks.Já mám 9.

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji všem za jejich sdělování výsledků. Zdá se, že to docela zaujalo a některé výsledky jsou i velmi dobré (a jiné naopak). Ale, největším překvapením pro mě je to, kolik lidí tam našlo ten Mělník - já ne. Takže, nejen u Mělníka je soutok dvou řek. Zdravím!

hodnocení

0x

Zdravím,já jsem poznala jenom 9,asi je to tím,že mám závratě a držím se spíš při zemi.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]