Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud má někdo zájem udělat si malý test svých znalostí, tak toto je zajímavé.
Je to 15 otázek / měst (já jsem poznal jen 11 měst). Hezkou zábavu a nespěchejte. Zdravím!
Dobrý den, no, ona to zase taková "procházka sadem růží" není, že? Proto jsem psal, že se nemá spěchat a uvažovat, hledat detaily a odvozovat. Ale, zajímavé to je. Zdravím!
P.S. Jsem zvědav, jestli někdo dá všech 15 měst.
Milý Bene, podařilo se vám ze mě udělat totálního blba, 4 jsem měla správně-náhoda, Brno nani náhodou. Čekala jsem nějaké nápovědy, otázky co ve městě je, obrázky sice krásné ale pro mě jeden jako druhý.
Dobrý den, ale, to ne - žádného blba zde z nikoho vyrábět nechci. Ale, je to obtížné. Chce to prostorovou představivost nebo spíše umět číst např. konstrukční plány (a k tomu tam hledat něco známého z toho města). Zdravím!
Hodně cestuju, myslel jsem, že to bude sranda. Paradoxně jediné, které jsem v testu neměl správně je to, kde se pohybuju aspoň jednou týdně. Trapas. Ale opravdu bez uvedených 3 možností bych poznal maximálně Krumlov a Brno s Olomoucí, zbytek bych bez možnosti nedal. Jenže vylučovací metodou ze tří možností mi to náhodou vyšlo. Štěstí. Dík za tip na zábavu.
doplněno 06.10.15 19:26:
Kecám, ještě jsem bezpečně poznal Telč, Budějice a Hradec a Kroměříž, z toho je vidět, že koukám všude po památkách. Ale ty ostatní bych fakt nedal bez vylučovací metody ze 3 možností. Asi zas dám brzy nějaký výletík.
Dobrý den, děkuji všem za jejich sdělování výsledků. Zdá se, že to docela zaujalo a některé výsledky jsou i velmi dobré (a jiné naopak). Ale, největším překvapením pro mě je to, kolik lidí tam našlo ten Mělník - já ne. Takže, nejen u Mělníka je soutok dvou řek. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.