Nejste přihlášen/a.
Prosímvás máte někdo zkušenosti s Aukro? Chtěl jsem zde prodat pracovní stůl, dal jsem dobu 7 dní a cenu 100 Kč, ale ani za tu cenu ho nikdo nekoupil. Aukce se po skončení znovu obnovila a běží a jestli správně chápu, tak se bude obnovovat stále.
Já si to ale rozmyslel, stolu se už potřebuji zbavit, tak ho nechám odvést do sběrného dvora. Ale nejsem si jistý, jestli můžu prodej na Aukro zrušit a kolik se platí poplatek za zrušení? Hledal jsem v Nápovědě napoveda.aukro.cz/... zadávám "zrušit prodej""ukončit prodej", ale nic mi to nenachází, jsem už z toho nešťastný. Když procházím očima stránku vystaveného předmětu, nikde tam nevidím odkaz na zrušení prodeje, možná jsem slepý, ale fakt tu stránku procházím několikrát. Můžete mi poradit?
Zřejmě jste si přizadávání aukce zaklikl opakované vystavení v případě že se neprodá! Pokud není žádný příhoz-lze bez problémů předčasně ukončit!Pokud by byl příhoz ,je to horší ale dá se i tak!Za zrušení není poplatek, jen za vystavení a poté provize při prodeji!klidně aukci zrušte ,bez obav!
doplněno 26.07.15 16:32: Kimbo zde čti : "Já si to ale rozmyslel, stolu se už potřebuji zbavit, tak ho nechám odvést do sběrného dvora. Ale nejsem si jistý, jestli můžu prodej na Aukro zrušit a kolik se platí poplatek za zrušení? Hledal jsem v Nápovědě napoveda.aukro.cz/... zadávám "zrušit prodej""ukončit prodej", ale nic mi to nenachází, "Pre-pokud Vám jde opravdu o zrušenía ne o poplatky tak je to jednoduché-musíte do svého prodeje. jinakk já takhle rušil aukci před více jak 2 roky.O,yůlem jsem ji zadal 2x takže jednu jsem musel zrušil,
Je tam "ukončit aukci" v případě, že se přihlásíte a zajdete do sekce "prodávám" - tedy bylo, už jsem před cca 2 měsíci zrušil účet u aukra - z důvodu velké nespokojenosti za poslední půlrok.
Asi jsem to už pochopil. Na odkazu "Prodávám" - "Seznam prodávaných položek" je vespod ikonka "Dokončit" (nikoli Ukončit), když jsem na ní klikl, tak se prodej opravdu zrušil.
Přijde mi, že na Aukro někdo neumí česky
Každopádně děkuji za navedení!
Je nějaká alternativa Aukra? Teprve jsem se tam registroval, ale tak prasácky zpatlaný neintuitivní systém jsem už dlouho neviděl...
Auktiva,odklepnuto nebo snad jen odklep? nevím,jsem na obou portálech (+aukro) ale nich sje nebyl l snad dva roky!Pak ještě třeba e-bay a polské alegro a další.(aukro je jeho cz odnož).Na aukru funguji asi 8? roků a jsou čím dál horší-grafika mi přijde horší, není možnost vložení poptávky, dale tam bylo diskozní fórum ...Ale přesto tam chodím pravidelně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.