Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za míček?

Od: lotusmaculatus odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

sledoval jsem tuhle nějaký film s vězeňského prostředí (tušim že csfd.cz/...). Parta vězňů si pinká s míčkem o zeď. Buďto jen tak sólo a nebo něco jako squash, kdy proti sobě hrají dva lidé a míček se odráží pouze rukou.

Nevíte jaký typ míčku by to mohl být? Z jakého je materiálu, aby se dobře odrážel od tvrdé hladké plochy? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

film jsem nevidel, prvni me napadl hacky sack, ale mate napsano "pinka"... me se hned jako malej micek asociuji takove ty kulicky ruznych velikosti z pruzne pryze, co se vyrojily v hrackarstvi po revoluci (nebo to slo uriznout ze stare pracky, to byl takovy spunt na vypousteci hacici), tim by to slo, jestli byly maly, jinak klasika tenisak :)

eee
hodnocení

0x

Vypadá to na latexák, je to menší průměr, než klasický tenisák, se zdá.

dejavu*
hodnocení

0x

Podívala jsem se na ten film zde

youtu.be/... a učinila pod ním v diskuzi dotaz, někdo tam píše, že jsou to míčky na squash.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]