Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pokud je tu někdo,kdo pamatuje hudební scénu 90-tých let v Plzni,prosím o informaci,zda se nechystá návrat či koncert uskupení,které si říkalo "Požár mlýna".
Skouknout lze např.zde:
Kapela skončila v roce 2003 ale o 3 roky později ještě jednou zahrála.
Díky za info.
Po rozpadu Požáru mlýna se větší část kapely jednoho dne u piva dohodla, že pojedou dál a tak se zrodila kapela Tleskač. Nejznámější pilsen SKA orchestra. Bohužel to není dlouho, co do světa vypustili smutnou informaci, že Tleskač končí. Poslední koncert Tleskače (aspoň tedy v nynější sestavě) proběhne v Plzni v KD Šeříkovka 9.11.2012
No taky mě to napadlo, že by mohli zkusit aspoň malý comeback ... ale už před časem z Tleskače odešli dva skalní členové. Je cítit ve vzduchu, že tahle éra skončila bez možnosti návratu, bohužel.
Já teď koukám na stránky Tleskače,hledají dva členy do kapely,mají naplánované i další koncerty,tak snad pojedou dál.
Ale Požár mlýna to holt není.Škoda,že jsem je objevil až teď.
Až teď jsi objevil Tleskače?
Osobně už na Tleskače nikdy nepůjdu, už to nebude Tleskač ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.