Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu nějaký hudební fanoušek z Plzně?

Od: zajda888® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

pokud je tu někdo,kdo pamatuje hudební scénu 90-tých let v Plzni,prosím o informaci,zda se nechystá návrat či koncert uskupení,které si říkalo "Požár mlýna".

Skouknout lze např.zde:

Kapela skončila v roce 2003 ale o 3 roky později ještě jednou zahrála.

Díky za info.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

2x

Po rozpadu Požáru mlýna se větší část kapely jednoho dne u piva dohodla, že pojedou dál a tak se zrodila kapela Tleskač. Nejznámější pilsen SKA orchestra. Bohužel to není dlouho, co do světa vypustili smutnou informaci, že Tleskač končí. Poslední koncert Tleskače (aspoň tedy v nynější sestavě) proběhne v Plzni v KD Šeříkovka 9.11.2012

hodnocení

Díky moc za info,třeba se to poskládá zas dohromady:).

doplněno 23.10.12 14:09:

Myslím Požár mlýna.

michaltopic*

No taky mě to napadlo, že by mohli zkusit aspoň malý comeback ... ale už před časem z Tleskače odešli dva skalní členové. Je cítit ve vzduchu, že tahle éra skončila bez možnosti návratu, bohužel.

hodnocení

Já teď koukám na stránky Tleskače,hledají dva členy do kapely,mají naplánované i další koncerty,tak snad pojedou dál.

Ale Požár mlýna to holt není.Škoda,že jsem je objevil až teď.

michaltopic*

Až teď jsi objevil Tleskače? :)

Osobně už na Tleskače nikdy nepůjdu, už to nebude Tleskač ...

hodnocení

Ne ne, myslím Požár mlýna,asi tak 2 měsíce zpátky se mi dostala jejich muzika poprvé do ruky.

michaltopic*

Aha, tak to jo :) To já jí slyšel poprvé někdy v roce 99 ale nějak moc jsem to neposlouchal. A pak jsem přišel do Plzně, poznal jsem Tleskač a až po letech jsem zjistil, že to je (byl) Požár mlýna :)

michaltopic*
hodnocení

0x

Tady je ode mne záznam z posledního koncertu Tleskače z Plzně:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]