Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělali ze mě úplného vola!

Od: iceman007* odpovědí: 9 změna:

Možná si pamatujete na mého kámoše, jak mi pomohl s tou holkou, která byla se mnou těhotná. No tak on mi chtěl dohodit jednu holku, že bere antikoncepci a že do ní můžu pouštět kolik budu chtít, nicméně bydlí ode mne kousek, vlakem to k ní mám 30 minut cesty. Posílal mi na facebook její fotku, taková pěkná blondýna. Včera jsem jí odepsal, že se v 15:00 sejdeme na vlakovém nádraží, souhlasila s tím, jenže když jsem tam dneska dojel, tak ona tam nebyla, potom jsem jí odepsal, kde je, psala mi, že je v obchodě, že tam bude za pár minut, jenže už uběhly 2 hodiny, tak jsem jí volal 3x mi položila telefon a když jsem volal tomu svýmu falešnému kámošovi on mi taky pokládal telefon. On mi totiž psal, že se s ní zná už od malička a že s ní mývá někdy sex. Víte on už jedno dítě má a platí na něj výživné, tak mi to asi tak trochu závidí, že jsem se já z toho všeho dostal jen za 10 000 Kč, zatímco on té svý tehdy musel zaplatit 30 000 Kč, protože kdyby jí ty peníze nedal, tak ta ženská by všem řekla, že to dítě má s ním, je to ale vůl, že jí dal tehdy tolik peněz.

Proto od něj ty drobné legrácky, ale dneska už to fakt přehnal. Bílé víno a bonboniéru jsem kupoval zbytečně. Si stejně myslím, že dneska byli spolu a oni udělali ze mě uplnýho vola! Jasně jsem té holce napsal, že pokud se sejít nechce ať mi to řekne narovinu. A tomu volovi jsem napsal tohle: " Udělali jste ze mě pěknýho vola, gratuluji.

Doteď mi nikdo neodepsal ani nezavolal, bylo to od něho docela dětinský. No ještě štestí, že jsem platil jen 40 Kč za zpáteční cestu jsem neplatil, nevšimla si mě totiž průvodčí. :-D

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x
Paneboze, ty ses ubozak...

hodnocení

0x
:-D nenechej se

iceman007*
hodnocení

Omlouvám se za pravopis, psal jsem to rychle, jen mě to dneska docela vytočilo.

Mnozí z nás jsme toho názoru, že v tvém případě by nepomohl ani bezchybně napsaný text.
Neudělali.

hodnocení

0x

Tak nevím jestli "trošku" toho vola ze sebe neděláš sám. Posílám jednu radu a možná ti bude líp. :)

Udělali ze mě úplného vola!

uska*
hodnocení

0x

NIkdo z vás VOLA neudělal. Pokud se tak cítíte, tak příčinu hledejte někde jinde a třeba začněte u sebe. Držím palce, ať se vám to povede.

doplněno 25.07.15 21:27:

pohanka - z nás nikdo vola nemůže udělat pokud jim není sám*bzum*

pohanka*

Plno lidí mu myslím odpovídalo vážně a s dobrým úmyslem.

Abych řekla pravdu, zdá se mě, že poslední dobou se tu jenom hemží provokativními a nepravděpodobnými dotazy. A vůbec tu byla taková pohoda, výpady nebyly tak časté, jako to je poslední dobou.

pohanka*
hodnocení

0x

Iceman007 dělá spíše voly z nás a moc u toho baví.

hodnocení

0x
Icemane, zajděte za doktory a soudy, ať vám odeberou svéprávnost. Je to pro vaše dobro. Ideální by ještě bylo, kdyby jste se zavřel doma a už nikdy nevycházel ven. Vy jste totiž sám sobě nebezpečný. Ve vašem případě už noc jiného radit nejde.
Tak nějak tajně doufám, že si z nás celou dobu jen děláte srandu, protože jestli ne, tak hodně štěstí do života.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]