Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už od mala chci pracovat u policie a prakticky o ničem jiném jsem ani nepřemýšlel. Na střední policejní školu jsem nechodil, ale chci absolvovat policejní kurz (nevím přesně jak se to jmenuje ale učí se tam základní znalosti apod.). Na svůj věk (21) jsem ale hodně hubený, ikdyž sportuju a jím normálně a rozhodně vypadám o 3 možná 4 roky mladší. Zajímá mě jestli je to problém, protože pro práci u policie by měl člověk mít určité fyzické dispozice a vzhled k nějakému respektu taky přispěje. Asi to vše ještě přijde, protože každý dospívá jinou rychlostí, ale myslíte, že to teď může být problém?
Nejvíce přemýšlím o dopravní policii ale lákala by mě i celní správa. Dopravní policie je ale u mě na prvním místě.
Děkuji za rady
Chcete k P ČR a ptáte se zde, proč ne přímo na PČR, kde vám podmínky přijetí vysvětlí? Co to budete za policistu? Ostatně jak to chodí si načtete v zákonu, víte že je takový o služebním poměru? Zadal jste do vyhledávače podmínky přijetí ,,,? Policie pořádá nějaké přípravné kurzy? Není mi známo, že je to předpokladem přijetí. Sportovat ještě více, posilovat... Zde se přece nepřijímá k PČR.
Podmínky jsem pochopitělně hledal a našel. Potém jsem si je i zkoušel a jelikož jsem se sportem nikdy neměl problém, tak by ani nedělají problém zkoušky u policie (pochopitelně jsem si to zkoušel nanečisto doma). Mě hlavně zajímal ten "až příliš mladiství vzhled" a ohledně toho jsem na internetu nic nenašel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.