Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s náhradní mailovou adresou

Od: pazderakarel odpovědí: 1 změna:

Vzhledem k tomu, že klikni.cz končí, stanovil jsem náhradní mailovou adresu, prostě to co fungovalo na klikni.cz, je přesměrováno na gmail.cz. Přesměrováni funguje, leč k poště co byla uložena na klikni.cz se nemohu dostat, poněvadž dostávám zprávu, že moje adresa je zablokována.

Děkuji za odpověď, tedy co mám provést, abych se dostal k mé poště.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Ja to pochopil tak, za na gmail se ti presmerovavaji jen nove dosle emaily zaslane na klikni. Stare maily si mel kazdy pred koncem sluzby 25.6. zazalohovat, jestli o ně měl zajem. Tenkrat jsem to tady pomahal resit.

Ted uz se nema jit prihlasit na klikni :( Rad bych se mylil, ale bojim se, ze ke starym mailum uz se ted clovek nedostane, pokud nema jejich kopie (zalohu)*plac*

doplněno 25.07.15 05:04:

Jen upresnin: Klikni.cz jsem nikdy nepouzival.

Predpokladam, ze se uz nejde prihlasit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]