Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis Bravo - názor

Od: bravo odpovědí: 3 změna:

Ahoj, jaký je váš názor na časopis Bravo, vy, kteří ho alespoň trochu znáte? Ještě jsem se chtěl zeptat, kdyby tu byl někdo takový a věděl by, za jak dlouho po obdržení uveřejňují tvůrci časopisu příspěvky od čtenářů - např. trapasy, příběhy o sexu a podobně. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Takovej hybrid facebooku a blesku pro děti? Neměl jsem ho v ruce už nějaký to desetiletí, ale řek bych, že si ty příspěvky píšou sami *cteni*

joudic*
hodnocení

0x

znam to z druhe strany... redakce otiskne to, co pripravi/vybere redaktorka, ktera se o to stara, pripadne to cele upravi/prepise editorka a urcite to neni tak, ze by to otiskli hned, jestli vubec ...nekdy i sama redaktorka nosi svuj stejny clanek na poradu kazdy tyden, a ceka jak sup, az ji to sefredaktorka povoli otisknout :) ...Tam, kde je ohlasu malo, se ohlasy ctenaru vymysli.
Casopis je boj, a tvuj dopis, email apod je zpravidla az nekde na konci zebricku, nekde mezi cestou WC, a ceste na kafe a cigaro na chodbe :) Tak snad jsem ti uplne nevzal iluze :D

hodnocení

0x

Před pár roky si pár čísel koupila dcera.Zbytečně vyhozené peníze,které mohla využít lépe (třeba zmrzku!).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]