Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..
Jmenuji se Natálie a je mi 13 let. Strašně ráda zpívám a kámarádi mi říkají že zpívám nádherně, dobře atd...
Když ve škole máme hodinu hudební výchovy a musím zpívat před učitelem a celou třídou tak mám takový dobrý pocit a když dozpívám tak mi učitel vždy řekne že zpívám váborně, a hlavně čistě.
A tak k té otázce.. Jak bych se mohla nějak proslavit? Složila jsem asi 5 písní a kamarádům (i rodině) se líbí..
Tak jak bych se tedy mohla asi proslavit? Předem děkuji za odpověd ...
A hrát na něco umíš? Když své ječení podpoříš podladěnou kytarou, nebo třískáním do kláves tak se proslavíš mnohem dřív.
Junkersi, je pravda že nejsem admin, nemůžu Vás napomínat a usměrnovat, ale zcela určitě jsem starší než Vy, mohu Vás poprosit, aby jste se ke slečně choval jako muž k ženě a nepoužíval tyto výrazy? Mluvila o zpěvu a pokud umí zpívat tak pravděpodobně umí víc než Vy. A pokud umění vidíte jen jako ječení, je zcela možné že Vám cosi chybí a tím spíše by jste to neměl kritizovat.
Protože cit pro umění a kulturu se nedá naučit, to se musí cítit. Umění velmi obohacuje lidský život. At už se díváte na krásné sochy, obrazy at už posloucháte hudbu kterou složili nadaní jedinci a Vám to nic neříká, tak Vás to ale neopravnuje k tomu, aby jste se tu vyjadřoval na urovni neadrtálce.
natali, zkus číst životopisy slavných zpěváků...I oni měli problém se stát slavnými, přesto to dokázali, třeba i po letech. Sláva nepřichází náhle - že se ráno probudíš a je z Tebe slavná uznávaná zpěvačka. Trvá to dlouho, je k tomu potřeba často velký talent a velké štěstí. Věřím že zpíváš krásně. Ale musí Ti to uvěřit i učitel zpěvu, musí Ti to uvěřit i na konzervatoři kam bys měla jít v případě talentu studovat.
Kamárádi jsou dobří a mají Tě rádi, ale míru Tvého talentu mohou posoudit jen profesionálové. Proto myslím aby sis zajistila učitele zpěvu, ostatně na podobný dotaz jsem už tady nedávno podobně odpovídala. A ten učitel zpěvu Tě posune dál. Až na tu konzervatoř. A věř mi že třeba takový Gott byl už uznávaný slavný zpěvák, přesto ještě kolem 60 let se pořád učil správně dýchat a zpívat.
Protože všichni vidí uspěch, slávu a peníze ale jen málokdo si umí představit co je za tím dřiny. Až tu dřinu budeš mít za sebou, tak Ti třeba bude už přes dvacet a někdo se Tě všimne...někdo kdo pozná že jsi talentovaná a umíš zpívat. Také můžeš začít tím, že budeš zpívat v nějakém dětském sboru a pokud máš pravdu tak i jako solistka. Moc Ti to přeji a věřím že opravdový talent se neztratí.Vezmi si příklad z Patricie Janečkové, je to velký talent. Ještě o ní uslyšíme.
Jak už tady radili přede mnou, zkus si najít nějakého dobrého učitele zpěvu. Naučí tě technice, správnému dýchání, zvolí pro tebe vhodný tréning hlasivek. Dobří učitelé mají také kontakty na různé kapely, školy a divadla, mohou tě, pokud budeš mít talent, doporučit dále. Dalším krokem by mělo být profi nazpívání několika písniček, kterými se budeš prezentovat a pak sledovat, kde je jaká soutěž, konkurz a zkoušet štěstí. Skládání vlastních textů, hra na nějaké další hudební nástroje, to je bonus, který tě může posunout mezi konkurencí dopředu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.