Nejste přihlášen/a.
sršni že neštípou,to jsem si také myslel,ale jen do té doby,než jsem jedno bodnutí zakusil,zakousl,zkousl,no to to je fuk,na prstě jedné ruky,no je fuk,který prst to byl,vcukuletu,stejně nebylo poznat kde jsou jaké prsty,a kde začíná dlaň,velký balón měl jsem na konci paže.Od té doby,pozor si na ně dávám,vystrnadit se mi je nepodařilo,ač krutá zima byla a já jejich hnízdo v době spánku zničil,vždy s příchodem jara a teplého slunce,mne svým bzukotem znepokojují a to se děje již bezmála dvacet let.Ale pravda je,že od dob těch,co je neprovokuji,a nesnažím zničit,mocli si mne nevšímají,ovšem,jakákoliv návštěva,tvor to cizácký,jest jim nepřítelem,a proto na něj útočí.Tož,přestože se sršni jsem se shodl,sám zde zůstávám,jelikož kdokoliv bojí se přijíti...
...sršeň...vytrvalý,není blbý,nezničitelný,nebojácný,jsou jich milióny (to mi něco připomíná),a hlasitý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.