Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S jakou bankou jste nejvíc spokojeny

Od: analitik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den prosím hlasujte v anketě co nejpravději výsledky průzkumu poslouží pro školní potřeby . děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Jsem už stará na to abych sledovala všechny banky a tak 30 let setrvávám u jedné ČS i když dávno už česká není.

hop®
hodnocení

0x

Výsedky ankety budou nepoužitelné.

Zaprvé je to pravděpodobně anketa pouze pro ženy (soudím z obratu "jste spokojeny"), to je možná záměrné, pak by to ale mělo být výslovně uvedeno.

Zadruhé v naší republice funguje (naštěstí) více bankovních ústavů, osobně mám eKonto u Raiffesenbank a jsem s ním velmi spokojen - logicky - kdybych spokojen nebyl tak tam ten pčet mít nebudu. V anketě by mělo být více bank a především volba "Jiná možnost"!

Pokud se týká Vámi uvedených návrhů, pak jen můj názor:

ČSOB - svoje postavení na trhu dosáhla i díky ne zcela průhledným transakcím, konkrétně mám na mysli "pomoc" některým jiným krachujícím bankám v minulosti...

KB - původně SBČS, tedy Státní banka Československá, některé nešvary se s touto bankou táhnou už od předsametová doby, jedním z nejdůležitějších jsou nepříliš rozumné poplatky za některé transakce a především prodlužovaná doba realizace mezibankovních převodních příkazů...

ČS - původně Československá státní spořitelna, opět má původ ještě v dobách "komunismu", ovšem pro běžné klienty to vždy byl a stále je celkem rozumný bankovní ústav, nejen díky počtu svých poboček. Z uvedených možností je mi asi nejsympatičtější...

nikodem
hodnocení

0x

Taky jsem toho názoru, že výsledek ankety je nepoužitelný pro nějaký seriózní projekt. Odpovědět popravdě na otázku by znamenalo mít účet u všech uvedených bank a porovnat je. Kdo něco zvolí si tedy myslí, že ta je nejlepší, ale opravdu to neví. Výsledek bude mít stejnou cenu, jako když si třeba 100x hodíte kostkou, 1 a 2 je první možnost, 3 a 4 druhá, 5 a 6 třetí.

ladaadal*
hodnocení

0x

Já hlasovat nebudu, protože ani jednu neznám. Mám jinou *smich*

zuzana77330
hodnocení

0x

Já jsem si teď zrušila účet u KB a udělala jsem si ho u ČSOB, mají absolutně jiný přístup ke klientovi, příjemní, ochotní...snaží se ve všem maximálně vyjít vstříct. I podmínky se mi zdají lepší.

buss
hodnocení

0x

To je k ničemu! nejsou tam všechny bankovní domy. Najdi si všechny. A co je to kriterium spokojeni ?, rozepiš se. Já se třeba rád podívám na pěknou ženskou, jak oblsluhuje, usmívá se... a hned jsou poplatky nižšíí.

doplněno 08.11.12 12:30:

A z hlediska poplatků jsou všechny minusové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]