Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím hlasujte v anketě co nejpravději výsledky průzkumu poslouží pro školní potřeby . děkuju
Výsedky ankety budou nepoužitelné.
Zaprvé je to pravděpodobně anketa pouze pro ženy (soudím z obratu "jste spokojeny"), to je možná záměrné, pak by to ale mělo být výslovně uvedeno.
Zadruhé v naší republice funguje (naštěstí) více bankovních ústavů, osobně mám eKonto u Raiffesenbank a jsem s ním velmi spokojen - logicky - kdybych spokojen nebyl tak tam ten pčet mít nebudu. V anketě by mělo být více bank a především volba "Jiná možnost"!
Pokud se týká Vámi uvedených návrhů, pak jen můj názor:
ČSOB - svoje postavení na trhu dosáhla i díky ne zcela průhledným transakcím, konkrétně mám na mysli "pomoc" některým jiným krachujícím bankám v minulosti...
KB - původně SBČS, tedy Státní banka Československá, některé nešvary se s touto bankou táhnou už od předsametová doby, jedním z nejdůležitějších jsou nepříliš rozumné poplatky za některé transakce a především prodlužovaná doba realizace mezibankovních převodních příkazů...
ČS - původně Československá státní spořitelna, opět má původ ještě v dobách "komunismu", ovšem pro běžné klienty to vždy byl a stále je celkem rozumný bankovní ústav, nejen díky počtu svých poboček. Z uvedených možností je mi asi nejsympatičtější...
Taky jsem toho názoru, že výsledek ankety je nepoužitelný pro nějaký seriózní projekt. Odpovědět popravdě na otázku by znamenalo mít účet u všech uvedených bank a porovnat je. Kdo něco zvolí si tedy myslí, že ta je nejlepší, ale opravdu to neví. Výsledek bude mít stejnou cenu, jako když si třeba 100x hodíte kostkou, 1 a 2 je první možnost, 3 a 4 druhá, 5 a 6 třetí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.