Nejste přihlášen/a.
policejní člun
vynořil se z vln
nedaleko od terénu
krájí plavce v neoprénu
večer budou zprávičky
ze sportovce nudličky.
kdybych nevěděl, že ti je sotva patnáct let a nějaký ten pátek beznadějně hledáš holku, tak bych si myslel, že jsi utekl z Bohnic!
Ty si co nejdříve najdi holku, ať neskončíš do konce života v tom vašem klubu onanů Co se týká té "básně", je na stejné úrovni jako beznadějné hledání tvé nové přítelkyně
Letadélko, na básně bylo založeno nové vlákno přece,
využij ho, pokračuj, bylo dlouhé, to vím jistě,
a neráchej se už v té řece,
nebo skončíš na hřbitovním místě.
Tady si přečtěte co všechno se může stát "omylem"a vůbec se mi nelíbí skládat básničky na smrt člověka.
Ten plavec byl kaskadér a říkal si o Darwinovu cenu blbosti, neboli teorie přirozeného výběru.
doplněno 24.07.15 13:53:Wasube, každý máme nějakou povahu, co u někoho je za hranicí vkusu, u někoho projde bez problémů.
Musím říct, že mám černý humor ráda. Pokud se nás to přímo netýká. Když mě umře babička, tak mě to zdrtí, ale po dvaceti letech, když omylem vysypeme popel do květináče, tak lidi promiňte, ale budu se tomu chichotat.
Byla to jeho nedbalost - neznalost? Neměl mít doprovod na loďce, barevné označení, vlaječku na čepici, nebo bojku?
Způsobil bolest sobě, rodině, nejbližším.
Škoda ho. Byl mladý, silný a zdravý. Měl dožít vysokého věku a nějakou práci odvést pro nás, pro všechny. V nějaké firmě po něm zbylo prázdné místo.
Nojo, Junkers, je to trochu morbidní. Tak to zlehčíme, ne? Třeba takhle:
policejní člun vynořil se z vln nedaleko od terénu krájí plavce v neoprénu.
Měla ale velkou cenu,figurína v neoprénu! Od šéfa ti ze člunu dostali pak přes čuňu!
Já nemám básnické střevo, možná to ale bude pro ostatní inspirace, navážou na to a udělají z toho ještě větší ptákovinu, než je ta stávající. Nevadí?
Tvá báseň jest neotřelá,
jako humor je však skvělá.
Však v posledním verši máš,
zaděláno na guláš.
Prima hlásí zprávičky,
z plavce jsou prý nudličky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.