Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde máte v koupelně kartáčky na zuby?

Od: momt odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

spíš je to pro mě taková anketní otázka.

Sami máme kartáčky v kelímkách zavřené v zrcadlové skříňce. Nevím, jestli je to úplně nejlepší, vzhledem k tomu, že je tam zavíráme vždy mokré.

Co myslíte, je lepší dát je "ven"? Kde je máte vy?

Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Máme je jako Vy, v kelímku v zrcadlové skříňce. Zcela nám to vyhovuje. Už jsme je měli i volně v kelímku na umyvadle nebo i v držáčku na kartáčky, který byl přilepený na kachličkách. Kartáček jsme tam dávali také mokrý a voda stékala na kachličky. Takže opravdu nám nejvíce vyhovuje uzavřená zrcadlová skříňka.

hodnocení

0x

Já a všichni dospělí máme elektrické kartáčky venku. Malí kluci mají pověšené takové držátko, vedle kohoutku a přesýpacích hodin. :) Do kelímku bych nikdy kartáček nedala. V kelímku se na dně drží mokro a plísně. Nikdo se do něho nepodívá a je to fuuuj! Zvláště pak ve skříňce. Je potřeba se poohlédnout a najít nějaký držáček, který nemá dno a nedrží se v něm voda. Rozhodně ne do skříňky.

hodnocení

0x

na závěsném stojánku nad umyvadlem))jsou po ruce .) a jak už se tu psalo - pokud je má někdo v kelímku, a nedbá na čistotu kelímku, je na dně pěknej hnus *blee*

lidus*
hodnocení

0x

Elektrický mám zavěšený na držáčku u umyvadla, obyčejný a solo kartáček mam jako vy zavřený ve skříňce.

pb®
hodnocení

0x

V plastovém košíčku na poličce, spolu se zubní pastou, zubní nití, jednosvazkovým kartáčkem. Přiznám se, že kelímek na čištění zubů jsem nikdy nepoužívala. Tak nějak mi to přijde eklhaft a kdybych dávala kartáčky do kelímku, zákonitě by mi to pořád padalo a já bych je lovila po zemi. Do skříňky je nezavírám, tam mám věci, které příliš často nepoužívám. Věci které používám několikrát denně se snažím mít po ruce.

hodnocení

0x

my je teda máme společně v kelímku, venku na poličce, štětinama nahoru, takže to není "fuj" - kelímek je jenom ukládací...

krkovicka*
hodnocení

0x
V nerezovém závěsnem stojánku na levo nad umyvadlem.Zaklopeny kelímek pro dceru.Je pravda že když kelímek neuschne,kartáčky v něm hniji-plesnivy.Spíš bych se zeptala kdo má záchod v koupelně.Víte že zubní kartáček dva metry od otevřeného wc je posety mikroby jako štětka do mísy?!Proto při splachovani kdy se víří do vzduchu spousta bacilů je nutnosti položit dekl od Wc.
pb®

Máme záchod v obou koupelnách a kartáčky jsou určitě blíž, než dva metry. A je mi to jedno. Záchod myju každý den a dekl je pořád zavřený, krom chvíle, kdy záchod někdo používá. Vzhledem k tomu, po jakých chodnících chodíme, jakých tyčí se držíme v MHD, kdo před námi ohmatal v obchodě pečivo, jak vypadají kuchyně v restauracích a co všechno olízneme při sexu, mi kartáček v blízkosti WC přijde jako úplná prkotina.

martinaa*
hodnocení

0x

Chlapi mají normálně kartáček v držáku, my s mámou máme krásné plastové kryty jako zde prozdravi.cz/...:)

Je to pohodlné, kartáček se nikde neválí, nikam nepadá a pěkně se vysuší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]