Nejste přihlášen/a.
V Ostravě je opravdu strašlivě. Slunko svítí jako šílené, fouká silný strašně horký vítr, snad odněkud z Afriky. Doma mám zavřená okna, zatažené žaluzie. Větrala jsem celou noc a přesto je na teploměru 29º a 60 % vlhkosti. Kdybych umřela, odpusťe všichni to, co jsem vám, nevědomky, udělala nebo vám ublížila.
Dobrý den, Polabí - včera přes den bylo 36 stupňů a ještě ve 23 hodin bylo 30 stupňů. Bouřka nebyla, ale začal foukat chladnější vítr, tak dnes sluníčka méně a 27 stupňů. Jinak, já Vám vše odpouštím - špatné skutky i pouhé špatné myšlenky (a případně tam pozdravujte). Zdravím!
P.S. Nebo tam ještě nechoďte, když nikdo neví, jestli tam také není hic.
doplněno 23.07.15 11:00:babkazov - a co Dorka? Ochlazujete ji?
doplněno 23.07.15 11:04:babkazov - podle radaru jde tam k Vám slušný mrak i bouřky, ale nezdají se být silné. Tak za hodinku či dvě se dočkáte vody.
doplněno 23.07.15 11:12:babkazov - to se docela divím, že pejsek neventiluje tlamou. To můj pejsek měl za horka jazyk až k podlaze a odkapával - a v očích výraz horníka po šichtě. Tak ji podrbejte a že jí děkuji za pozdravení.
Děkuji všem a Benovi udílím pochvalu před nastoupenými rádci Z jihu slyším hřmění. Třeba zaprší. A jestli můžu poprosit, tak jen déšť. Žádnou hrůzu s kroupami, vichrem a blesky jako z hororu. Ale i tak, díky za každou kapku vody a za každý stupínek na teploměru méně..
Kupodivu Dorka to nese lépe než já. Ani nedýchá ani hubou a vyplazeným jazykem. Udělala si, mezi polštáři na gauči, své mikroklima a pospává. Říkala, že vás mám všechny pozdravovat
Jojo, všichni psi ventilují. Dorka ne. Ta tohle dělá, když říká: Pohni! Dělej, dělej nebo se ti tady pokadím nebo počurám. Proboha, pohni! Dokonce si ani nejde lehnout na kachlíky nebo lino. A ani nepije! Je to prapodivná pes! Ale moje. Milovaná a milující!
Dobrý den Babko. Tak u nás na Střední Moravě máme konečně po bouřce. Hurá. Včera bylo 36 stupňů, odpoledne jsem už kolabovala z horka, motala se mně hlava tak, že jsem ani vstát nemohla.... Fuj. Psa denně namáčím do vody, aby ty teploty vydržel, taky moc nepije a leží výhradně na koberci... na kachličky nejde. Ani ten jazyk nemá venku.
Jo, tak změna. Bouřka na chvíli jakože ochladila vzduch, ale už je zase hnusne dusno a po dešti ani vidu, ani slechu.
Okres Praha západ-krásný chládek po tom včerejším peklu.Na teploměru je 21.Sluníčko nesvítí,koukám,že se nehne ani větvička,takže bez větru.Nicméně doma mám jak v sauně,jak je to vyhřáté,takže mám zapnuitý větrák.Ta změna nastala po včerejším půlnočním dešti.Nebyl to žádný přívalový liják,ale asi patnáctiminutový deštík.
Babkazov ...Přesně od 12hod.u nás(NJ) prší,bouřka ...ale je mi ještě huř,pokles tlaku,nějak to se mnou zalomcovalo,tak ležíme s kočičkama a odpočíváme.I moje kočky v těch vedrech na můj vkus málo pijou a leží na rozehřátém balkoně i když ve stínu,přesto nechápu.Asi posilují srdce
P.S.:Váš pejsek je Dorka?my zadali do formuláře o otcovství,jména pro holky Zora a Dora ale víme,že holky to nebudou
Můj kocour je Boris,takže pro dítě už Boris nebude bo by v tom byl doma zmatek.Někdy ty zvířata dostanou supr jména a určitě lepší než tradiční Asta a Alík...
Bouřka šla někam bokem, otočila to k zápau. A krááásně pršelo. Sv Petr mně slyšel a poslal krásný zahradnický déšť. Pršelo asi hodinu a teď je pod mrakem, 25º C, ve vzduchu se ulevilo. Všechno je krásně mokré. Horko špatně snáším. Pal čert pocení, ale mám závratě a bojím se, abych sebou nesekla a nepolámala se. To by nám všem, v rodině, stálo za to! Polámaná babka.
P.s. Ona pes je Dorotka. Kdysi jí Darka říkal zedník, který dělal v bytě elektřinu a tak už jí to zůstalo. Dorotka, Dorinka, Dorka. A když jsem naštvaná, tak jí říkám: Holko škaredá! Ale jestli to dobře odhadnu, tak asi za poslední rok to ani nebylo potřeba.
doplněno 23.07.15 16:07:Pro Lucii - zedník říkal Dorka!
30 km od Břeclavi-(Kloboucko)-HORKO,HORKO! A nezaprší a nezaprší! Tráva suchá,okurky žádný,cukety letos dvě,hokaidó ani jedna a to nemluvím o rajčatech,zato fíkovník je obsypaný! No co se dá dělat-Lídl to jistí.Teď je venku 30,8 stupnů,v ložnici 27,4 o kuchyni nemluvím protože jsem pekla škvarkový placky.Větřík fouká ale je teplý.Když se tak podívám zpátky tak 3 měsíce nepršelo a to co se jednou přehnalo tak nestálo vůbec za řeč.Zdravím!
Koloběžko, jaké škvarkové placky? Prosím recept Ale smažit je budu, až se horko přežene.
Právě, na začátku jara jsem všude psala, ať se rajčata sadí do takových jako lavorů z hlíny. Voda se nerozlije, zůstane u keříků. A taky o zakopaných květináčích jsem se zmiňovala. Tak se dá ušetřit opravdu hodně vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.