Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je u vás?

Od: babkazov® odpovědí: 19 změna:

V Ostravě je opravdu strašlivě. Slunko svítí jako šílené, fouká silný strašně horký vítr, snad odněkud z Afriky. Doma mám zavřená okna, zatažené žaluzie. Větrala jsem celou noc a přesto je na teploměru 29º a 60 % vlhkosti. *zed* Kdybych umřela, odpusťe všichni to, co jsem vám, nevědomky, udělala nebo vám ublížila. *plac*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třinec není daleko, takže stejně...nebo ještě tepleji? Hlavně v železárnách, u vysokých pecí, v ocelárnách, válcovnách...a v bytě podobně

kangaroo*
hodnocení

0x

Tady to mám stejně a nejvíc mě štve ta profi předpověd z TV. Už týden dopředu předpovídali na středu/čtvrtek takové "moderní počasí" jako by byl konec Světa a je tu pořád slunce a dusno a teplo. Příště se raději zeptám nějako starého zemědělce v okolí :)

iv®
hodnocení

0x
Vydrzte Lipnik nad Becvou zacla bourka a prsi...konecne
doplněno 23.07.15 10:43: A teplota je uz na 16 :)

hodnocení

0x

Kousek od Pardubic, mraky, sluníčko schované a "nádherných" 27 stupňů. Proti včerejšku jak v lednici. :)

hodnocení

0x

Kousek od Brna (SV) jen 25 stupňů, mrholí, ale sluníčko už zase vykukuje,

pohanka*
hodnocení

0x

Praha východ u Brandýsa nad labem - počasí, které popisujete tu bylo včera, dnes pod mrakem, žádné slunko, pofukuje příjemný větřík, příjemných 26.4 stupňů, všechna okna dokořán, aby se ochladily zdi. Také to k Vám dojde. Ale čekám na ten déšť, aby bylo zalito.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Polabí - včera přes den bylo 36 stupňů a ještě ve 23 hodin bylo 30 stupňů. Bouřka nebyla, ale začal foukat chladnější vítr, tak dnes sluníčka méně a 27 stupňů. Jinak, já Vám vše odpouštím - špatné skutky i pouhé špatné myšlenky (a případně tam pozdravujte). Zdravím!

P.S. Nebo tam ještě nechoďte, když nikdo neví, jestli tam také není hic.

doplněno 23.07.15 11:00:

babkazov - a co Dorka? Ochlazujete ji?

doplněno 23.07.15 11:04:

babkazov - podle radaru jde tam k Vám slušný mrak i bouřky, ale nezdají se být silné. Tak za hodinku či dvě se dočkáte vody.

doplněno 23.07.15 11:12:

babkazov - to se docela divím, že pejsek neventiluje tlamou. To můj pejsek měl za horka jazyk až k podlaze a odkapával - a v očích výraz horníka po šichtě. Tak ji podrbejte a že jí děkuji za pozdravení.

hodnocení

Děkuji všem a Benovi udílím pochvalu před nastoupenými rádci *hej* Z jihu slyším hřmění. Třeba zaprší. A jestli můžu poprosit, tak jen déšť. Žádnou hrůzu s kroupami, vichrem a blesky jako z hororu. Ale i tak, díky za každou kapku vody a za každý stupínek na teploměru méně.. *dril*

doplněno 23.07.15 11:04:

Kupodivu Dorka to nese lépe než já. Ani nedýchá ani hubou a vyplazeným jazykem. Udělala si, mezi polštáři na gauči, své mikroklima a pospává. Říkala, že vás mám všechny pozdravovat :-D

doplněno 23.07.15 11:16:

Jojo, všichni psi ventilují. Dorka ne. Ta tohle dělá, když říká: Pohni! Dělej, dělej nebo se ti tady pokadím nebo počurám. Proboha, pohni! *ee* Dokonce si ani nejde lehnout na kachlíky nebo lino. A ani nepije! Je to prapodivná pes! Ale moje. Milovaná a milující!

pohanka*

Koukám, jak když nadloube volovi, co ben odpouští? Aha, již jsem vše přečetla v zadání. To nic, mohly jsme se tam potkat, škoda *andel*, také jsem už cítila, že pro mne jde.

hodnocení

0x

Tady v Praze už pohoda, zataženo, větřík, chládek :) V kuchyni už mám "jen" 27, 7 stupňů... :) Včera na venkovním teploměru 50 stupňů !

hodnocení

0x

TAdy to můžete sledovat:

radar.bourky.cz/...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den Babko. Tak u nás na Střední Moravě máme konečně po bouřce. Hurá. Včera bylo 36 stupňů, odpoledne jsem už kolabovala z horka, motala se mně hlava tak, že jsem ani vstát nemohla...*blee*. Fuj. Psa denně namáčím do vody, aby ty teploty vydržel, taky moc nepije a leží výhradně na koberci... na kachličky nejde. Ani ten jazyk nemá venku.

doplněno 23.07.15 16:24:

Jo, tak změna. Bouřka na chvíli jakože ochladila vzduch, ale už je zase hnusne dusno a po dešti ani vidu, ani slechu.

hodnocení

0x

Okres Praha západ-krásný chládek po tom včerejším peklu.Na teploměru je 21.Sluníčko nesvítí,koukám,že se nehne ani větvička,takže bez větru.Nicméně doma mám jak v sauně,jak je to vyhřáté,takže mám zapnuitý větrák.Ta změna nastala po včerejším půlnočním dešti.Nebyl to žádný přívalový liják,ale asi patnáctiminutový deštík.

bohumin
hodnocení

0x
Bohumín -> lijeeeeee jupiiiii :-D

andri*
hodnocení

0x
Vcera se roztrhla ze zapadu bouře pred Prahou.V noci bylo 30stupnu.Doma se mi pohnula jen na dve minuty zaclona a to bylo vsechno.
Na umreni je stale.Krape,oblačno,ale jak ve skleníku :(

lucie*
hodnocení

0x

Babkazov ...Přesně od 12hod.u nás(NJ) prší,bouřka ...ale je mi ještě huř,pokles tlaku,nějak to se mnou zalomcovalo,tak ležíme s kočičkama a odpočíváme.I moje kočky v těch vedrech na můj vkus málo pijou a leží na rozehřátém balkoně i když ve stínu,přesto nechápu.Asi posilují srdce:)

P.S.:Váš pejsek je Dorka?my zadali do formuláře o otcovství,jména pro holky Zora a Dora:) ale víme,že holky to nebudou:)Můj kocour je Boris,takže pro dítě už Boris nebude bo by v tom byl doma zmatek.Někdy ty zvířata dostanou supr jména a určitě lepší než tradiční Asta a Alík...

hodnocení

Bouřka šla někam bokem, otočila to k zápau. A krááásně pršelo. Sv Petr mně slyšel a poslal krásný zahradnický déšť. Pršelo asi hodinu a teď je pod mrakem, 25º C, ve vzduchu se ulevilo. Všechno je krásně mokré. :) Horko špatně snáším. Pal čert pocení, ale mám závratě a bojím se, abych sebou nesekla a nepolámala se. To by nám všem, v rodině, stálo za to! Polámaná babka. :-D

P.s. Ona pes je Dorotka. Kdysi jí Darka říkal zedník, který dělal v bytě elektřinu a tak už jí to zůstalo. Dorotka, Dorinka, Dorka. A když jsem naštvaná, tak jí říkám: Holko škaredá! Ale jestli to dobře odhadnu, tak asi za poslední rok to ani nebylo potřeba.

doplněno 23.07.15 16:07:

Pro Lucii - zedník říkal Dorka! *zed*

hodnocení

0x

30 km od Břeclavi-(Kloboucko)-HORKO,HORKO! A nezaprší a nezaprší! Tráva suchá,okurky žádný,cukety letos dvě,hokaidó ani jedna a to nemluvím o rajčatech,zato fíkovník je obsypaný! No co se dá dělat-Lídl to jistí.Teď je venku 30,8 stupnů,v ložnici 27,4 o kuchyni nemluvím protože jsem pekla škvarkový placky.Větřík fouká ale je teplý.Když se tak podívám zpátky tak 3 měsíce nepršelo a to co se jednou přehnalo tak nestálo vůbec za řeč.Zdravím!

hodnocení

Koloběžko, jaké škvarkové placky? Prosím recept *hej* Ale smažit je budu, až se horko přežene. :-D Právě, na začátku jara jsem všude psala, ať se rajčata sadí do takových jako lavorů z hlíny. Voda se nerozlije, zůstane u keříků. A taky o zakopaných květináčích jsem se zmiňovala. Tak se dá ušetřit opravdu hodně vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]