Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo ji vyrobil

Od: akted® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den
Nevíte někdo prosím která slévárna přesných odlitků vyrobila tyhle opaskové přezky.

Kdo ji vyrobil
Kdo ji vyrobil #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
hodnocení

Generála jsem se ptal kde si je nechal vyrobit protože se mě líbil jejich tvar ,že bych si nechal vyrobit podobné opaskové přezky. Proto se ptám jestli někdo neví kde se tihle přezky vyrobili.

Z diskuze v odkazu kopíruji:

Generál (cservis.cz) 23.07.2008 01:11Čágo lidi, bohužel dnes nejsem poslem dobrých zpráv neboť náš kamarád Jarda Petrák který nám mimo jiné zajišťuje výrobu Ká_čtrnáctkových opasků atd... je na daný moment v dost těžké zdravotní situaci a čeká jej dlouhodobější chemický proces takže se realizace objednaných opasků odkládá. Na jak dlouho - myslím není podstatné ... pevně věřím, že stejně jako já, tak také mnoho dalších kteří jej znáte budete držet palce, aby vše dopadlo OK...

hankeys (iol.cz) 24.07.2008 22:19kurnik to je zlý... ale hlavně aby to dobře dopadlo.

Dingo (eri.cz) 02.08.2008 07:38přeji ať je Jardovi brzy líp a co nejdřív z nejhoršího venku ! Držím palce !

Generál (cservis.cz) 03.08.2008 01:56Přátelé a kamarádi, Jarda se mi ozval a mám vyřídit všem poděkování za držení palců. Také vyjádřil naději, že se zakázkou posečkáme a dle jeho slov : pokud vše dopadne dobře tak ká_čtrnáctkové opasky budou v jeho dílně první na forhontu ;)

Víc tam toho není.

doplněno 22.07.15 18:38:

Tak když jste se Generála ptal, co Vám řekl?

hodnocení

Dobrý den
Psal jsem Generálovi 28.6.15 a ten mě vůbec neodpověděl. Proto tahle cesta. Držím panu Petrákovi palce soucítím sním ležel jsem teď půl roku v nemocnici 2 měsíce v umělém spánku a týden v kritickém stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]