Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alpa francovka alkohol

Od: junkers* odpovědí: 8 změna:

DD, vypláchl jsem si tlamu lokem francovky a voči mi slzí ještě teď. Kolik to má procenat alkoholu? 40?

Na žůžlu jsou samý reklamy, tak proto se ptám tady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scenichua
hodnocení

0x
Kolem 70ti procent. Michej to s vodou.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Složení: 60% ethanol (alkohol), menthol, eugenol, citral, cinnamal.

junkers*
hodnocení

Aha, tak proto to byla taková síla. Tak ď.

sos*
hodnocení

0x

Nejoblíbenější dárek pro mého příbuzného byl litr francovky. Má to těch 60, jak říká kolega, ale v tlamě pálí ten mentol, ne líh. Slivovice 72 % je delikase.

karelb*
hodnocení

0x

Jo, Francovka je lék. Moje babička jiný neznala. Když jsem byl u ní na prázdninách, tak jen jsme s bráchou zakašlali, tak šup kostku cukru a na ní 10 kapek francovky a bylo po nachlazení.

mně s bráchou zas dávali francovku na kostku cukru na všechny žaludeční nevolnosti...

Pro mě byla francovka první písnička od plastiků kterou jsem za komundírů slyšel. Sedmdesát procent lihu, cítím v nohách svoji tíhu :-D Jak koukám na ty údaje o složení tak už i francovku nám páni kapitalisti šiděj :-D

Mám pocit, že se to dost pančuje. Měl jsem jednu tak slabou, že ani nehořela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]