Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzamceny pes v autě v 37C°!

Od: hyundai odpovědí: 7 změna:

Zdravím lidi

Začínám se zajímat o týrání zvířat.Podle posudku když je pes v autě a venkovní teplota je 37C,je v autě cca 50-55 po deseti minutách.

Už po druhé jsem byl nakoupit v Tescu a našel jsem totožné auto,v autě 2x zlatý retrivr...Neměli stažené okýnko a byli v kufru a koukali skrz páté dveře.

Minule jsem je jen politoval ale dnes jsem u auta čekal 17 minut a stále nikdo nikdo.

Mužů příště vzteky rozbit okýnko a zavolat policii čr?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

Nahlásiť polícii, Slobode zvierat, mestskej polícii. Je to týranie . U nás už toto leto aj 2 ročné dieťa spálilo slnko.

ver*
hodnocení

0x
Vy okýnko nerozbíjejte, ale okamžitě policii zavolejte. Budou to určitě řešit.

pohanka*
hodnocení

0x

Pořád se o tom píše, nebo je to v televizi, lidi jsou krutí.

Volat policii, ta je oprávněná zasáhnout. Kdyby už kolabovali, tak neváhat a to sklo rozbít.

buss
hodnocení

0x

Natáhni si na ruku pásku s Psí inspektor. Chceš ničit cizí věc? Půjde o krajní nouzi? Ustojíš to u soudu?

stirecek*
hodnocení

0x
Na takového hajzla bychhned zavolal měšťáky, a nahlásil spz. Ono to s člověkem nemá nic společného, normální člověk to neudělá.

eivlis*
hodnocení

0x
Volat okamžitě městskou.. Chudák pes a ty lidi jsou hovada, nemám slov.. Kdysi jsem zažila, že zase psa někdo zavřel do zadního kufru.Pes knucel,celou věcnost nikdo, tak jsem volala městaky..

hodnocení

0x

Je to šílené! Prý pán tvorstva! A jak své pejsky hluboce milují! Větší blbci snad ani neexistují. *cert* *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]