Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych jednu otázku. Hrozně se mi potí nohy a musím proto nosit pořád ponožky. Chtěl bych hlavně teď v létě nosit i flip flopy nebo sandály jenomže kvůli zpoceným nohám to moc nejde (pak to naboso klouže a je to hrozně nepohodný) a stejně tak když bych chtěl chodit doma bosky. Naštěstí ty nohy nějak nesmrdí jenom jsou pořád zpocené a když jsem bos tak to všecho lepí. Nevím co s tím. Neví někdo? Díky moc
Obyčejný dětský pudr nezabírá? Mně dost dobře, ale je mi jasné, že na některá chlapiska to nemusí stačit. Taky se vyrábějí nějaké pudry speciálně na nohy (snad s nějakou antibakteriální složkou), zapátrejte na netu. Nebo to sem určitě někdo napíše.
Taky pocení výrazně omezuje arniková mast, ale ta má dost specifický zápach, někomu to může dost smrdět.
Na plastové stélce to klouže v tomto počasí snad každému. Večer namočit nohy do lavůrku s nahrubo nastříhanou šalvějí, a 15 minut vydržet, nebo měsíčkem lékařským. Nebo si potřít ráno chodidla kamencem, anti-perspirantem, jablečným octem, který též můžete pít, též můžete zusit chladnější šalvějový čaj.
doplněno 21.07.15 22:08:Prodávají i kožené Baťa za 499, anebo skuste sandály unisex z velbloudí kůže, ručně šité, jsou trochu dražší 1290,-, ale v Egyptě vedrem vyzkoušené. Hledejte tzv. faraon sandals.
doplněno 21.07.15 22:09:oprava ,,zkusit,,
doplněno 21.07.15 22:09:co dělám oprava ,,zkuste,,
V každé drogerii je regál pouze s přípravky na nohy. Kupovala jsem krém na chodidla a letmo jsem si všimla, že je tam toho opravdu hodně. Pudry, spreje, koupele, krémy na nohy i do bot. Nakoukněte tam. Případně se zastavte v lékárně. Tam takový odíl taky mají. Ve všech botách a sandálech bych se naprosto vyhnula umělovmotné stélce. Trvala bych vždycky pouze na kůži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.