Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrostu ještě?

Od: dustycz* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, je mi 16 a mám takové otázky. Měřím 171 CM, táta 175, matka 165.

1. Myslíte, že je sanče, že ještě vyrostu? Podle nějakého vypoctu bych měl mít okolo 176-177 cm (shodlo se více stránek), myslíte že do toho nevyrostu, nebo že třeba nějakým zázrakem vyrostu více?

2. Jsem na můj věk malý, nebo spíše průměr?

Díky...

doplněno 21.07.15 21:19:

Jinak ten nadpis byl původně Otázky k výšce, nevím proč se to takhle blbě změnilo...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Tak za prvé 171 je docela solidní výška (mám kamaráda 170 cm a s přehledem zbije frajera o 20 cm vyššího - otázka tréningu, síly a motivace - sám jsem to viděl na vlastní oči). A co mám zkušenost tak se roste tak do 20 let. Pak se roste už zase do hrobu ( hahaha).

dustycz*
hodnocení

Jasný jde spíš o to ze holka má průměrnou výšku 165 cm,když se ale třeba vezme podpatky nebo tak je už vyšší. Fight neřeším tam vím svoje

hodnocení

0x

Kluci prý rostou do 21 let. Navic většinou rodiče přerostou.Také se to prý pozná podle velikosti nohy-čím větší, tím vyšší. Takže šanci určitě máte a naděje vždy umírá poslední.;)

dustycz*
hodnocení

Dik za odpověď

hop®
hodnocení

0x

Nezměnilo se to blbě samo, změnil to nějaký z moderátorů, aby to lépe vystihovalo Tvůj dotaz.

16tiletí kluci mohou být v různém stádiu vývinu, někteří ještě skoro děti, jiní už mladí muži. A to jak stavbou těla, druhotnými pohlavními znaky i úrovní myšlení. Neznám Tě, ale obecně máš velkou naději, ře ještě vyrosteš. A nějaké průměry (ani výškové ani ničeho jiného :) ) v tomhle věku nejsou směrodatné, statistika začne být zajímavá až ke konci puberty... :)

dustycz*
hodnocení

dekuji za odpověď :)
hop®

Nemáš zač! Myslím, že jsi na svůj věk v normě.
Určitě jsi v normě víc, než to čtrnáctiletý "hovado", který se ke mně nastěhovalo, měří přes 180cm, krade mi trenýrky protože se do svejch nevejde, a navíc má skoro větší sílu než já... :-D

dustycz*
hodnocení

Jono :D u některých je být vysokým docela vtipný :D
hop®

Nóó, vtipný to je do doby, kdy si to hovado začne svoji sílu testovat na mně... :)

dustycz*
hodnocení

Korbi a rozsekej ho :D začni thai box a dej mu

vilik*
hodnocení

0x

Když jsem byl v tomhle věku, počítalo se to tak, že slečny měly nejvyšší pravděpodobnost průměr výšky rodičů, chlapci k tomu +6,5 cm. Výška 171 cm je ideální, vyšším dívkám koukáte přímo do výstřihu a zároveň se najde i dost těch, které k vám můžou vzhlížet. Tak si s tím nelamte hlavu.

dustycz*
hodnocení

Diky moc, no já to počítal stejně víceméně
Táta + máma + 13 a to vydelit 2..vyjde nastejno :)
vilik*

Ovšem, je to jen pravděpodobnost. Na mých dětech sedí. Na vás nemusí. Ale stejně je to fakt jedno. Malých holek je dost, k hradní stráži asi nechcete, k ničemu jinému to není.

dustycz*
hodnocení

Děkuji :D snad to sedne i mně no

hodnocení

0x

Zdravím. Jsem na to stejně, je mi 16 a měřím 172. Popravdě nic si z toho nedělej. Nezapomeň: Co je malé, to je hezké (nebo milé či jak se to říká :D)

dustycz*
23.07.15 12:08
hodnocení

Dík :D

pee*

Ahoj, mě je 14 a mám 175 cm :) Spoložák kterýmu je 15 má určitě přes 190 cm... a druhej spolužák bude mít 15 a neměří ani 165 .. :) Ty určtiě ještě vyrosteš! Neboj :)*palec*

dustycz*
24.07.15 21:36

Doufam no

evulka
hodnocení

0x

Kluci rostou tak do 21 let. Jakmile jim zrubne hlas a objeví se fousy, tak se to lehce zbrzdí. To pak rostou víc svaly, mohutní kosti - chlapská postava. Mně osobně se víc líbí menší chlapi. Manžel má 172 a O.K. Myslím že průměr je tak 178. Tam bys to měl dotáhnout. Někde jsem slyšela, že rozhodují víc prarodiče, než rodiče, co se zděděných vlastností týká.

plavest*
hodnocení

0x

Najdi si doma někde místo u zdi a pravidelně se každý měsíc změř, teda ať tě někdo změří.A udělej si čárku a připiš datum.Měřila jsem tak syna. Dělala jsem si zápis přímo na tapetu. Když jsem znovu tapetovala , tak jsem si ten kousek tapety odstřihla a schovala. Je to zajímavé vidět, že určitý rok rostl pravidelně co měsíc 1 cm. A kdyby jsi rostl do 19 let rychlostí co rok to 4 cm , ak budeš mít ještě o 12 cm více.

dustycz*
hodnocení

No já něco takové dělám, zatím nerostu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]