Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro děti

Od: misa6 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Přemýšlím jaký dárek koupit k Vánocům dvěma slečnám ve věku 4 a 10 let. Představovala bych si asi nějakou stolní hru nebo například lego. Prostě něco s čím by si vyhrály. Nemáte nějaký další nápad?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Deskové hry mají třeba zde kralovstvi-deti.cz/...

některé zajímavé hračky jsou i zde iqhracky.cz/...

Pokud je baví výtvarno, pak výtvarné hračky jsou zde vytvarnehracky.cz/...

itan71*
hodnocení

0x

Na dlouhé zimní večery deskove-hry.heureka.cz/...

Dostihy a sázky jsou i ve verzi "Junior"- ten mají moje děti a hru milují. Jsou v ní figurky koňů z tvrdého papíru a to se jim moc líbí. Ovšem 4 a 10 let je docela velký věkový rozdíl na to, aby hrály hru společně.

Moje děti mají rády i hru Labyrint, ale ta pro čtyřleté dítě asi nebude:

deskovehry.com/...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mě se líbí hra pro děti "Ubongo". Ale pro tu čtyřletou je to asi pořád ještě dost složité *nevi*

krkovicka*
hodnocení

0x
Lego je pro všechny věkové kategorie.Kdyby jste měla syny-autodraha.Koupila bych něco u čeho se nebudou hádat.Něco jako puzzle,domino,kreativní sadu-prodávají barvy na tričko.Byla jsem od sestry taky 6.let a vždy jsme dostaly společenskou hru,pinkaci fotbálek nebo knížky.
misa6
hodnocení

Já bych právě ráda něco, co by je bavilo, a s čím by si mohly hrát obě. Takže knížky asi ne. Ale pinkací fotbálek nebo lego se z hlediska toho věkového rozdílu zdá být nejlepším řešením. Děkuji za nápad.

iz*
hodnocení

0x

Logik: starší pro mladší obsadí jen 3 sloupce a bude střídat barvy, mladší může pro starší nastavit jakoukoliv kombinaci barev včetně opakování.

V obou případech jim budete muset pomáhat s odpovídáním (mladší i s vyhodnocením odpovědí). Vedle rozvoje představivosti a logické úvahy jim ke hře přidáte něco mnohem cennějšího - svůj čas.

sovka*
hodnocení

0x

Lego je určitě fajn, to baví i holky. A učitě všelijaké deskovky taky - na výběr je toho opravdu hodně. U nás se třeba hodně hraje dobble, trénuje to postřeh a moje šestiletá neteř v tom fakt válí, já se poprvé absolutně nechytala :D

lidus*
hodnocení

0x

Dávno to máte vyřešené ale jelikož to někdo po letech otevřel a Vánoce letos budou opět, přidám několik typů.

juchoo.cz/...

juchoo.cz/...

juchoo.cz/...

Na těchto stránkách objednávám dárky vnučkám, vše příjde v pořádku a hry jsou super.

Dovolím si sem rovnou vložit jedno varování, NEOBJEDNÁVEJTE povlečení 3D z eshopu Nejlevnější povlečené a záclony.cz (firma JUTYCH s.r.o. sídlící na adrese Novákových 893/7, 18000 Praha - Libeň.) Materiál strašný, ušité strašně, místo hlavy tygra na polštáři pouze konce tlap a delfín na polštáři uplaval zcela, lezou z toho nítě, barví na omak. Firma nekomunikuje, telefon nedostupný, oželela jsem 1500Kč a rovnou to vyhodila do kontejneru na hadry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]