Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám zjistit jestli mě má rád?

Od: littlemonster* odpovědí: 5 změna:

Ahoj , chtěla bych se vás zeptat :
Codím to 7. třídy a líbí se mi u nás ve třídě jeden kluk jmenuje se Pavel a on už ví že ho mám ráda ale nic s tím nedělá nějak extra to nekomentuje atd.. a chtěla bych nějak zjistit jestli mě má taky rád ale jak? poradte můj skype je : nathalykalabzova

DÍKY MOC VŠEM :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dff
hodnocení

0x

Když tě má rád, cestu si k tobě najde, když ne, je to zbytečné. Nedolejzej za ním. Kdyby chtěl, přišel by sám.

people90*
hodnocení

0x

Když bude chtít přijde...:) Jinak ho nech být, a´t se mu nezneprotivíš:)

Přeci v 7 třídě, je mu 13.let.-D Kluci jsou pomalejší...

iz*
hodnocení

0x

Jestli tě má rád, tak jako kamarádku. Jinak už by se nějak projevil.

hodnocení

0x

Ahoj, jako děvče jsi v Tvém věku romantická, snivá a v otázkách lásky o něco napřed, než stejně starý kluk. Ti se většinou zajímají o fotbal, počítač, kolo a kamarády. Zájem o děvčata u nich teprve přijde.

Počkej klidně, až vyjdeš školu. Budou následovat taneční, kde budou partneři o 1-2 roky starší a už budou děvčata vnímat jinak. Tam bude seznamování se a konverzace s dívkou přímo učební látka.

Víš, kolik se mi na základce líbilo kluků? Asi 20!:D Nikdy jsem nic nepodnikla, nedala jsem to žádnému najevo, jenom jsme si o nich vyprávěly s kamarádkami. Pak se stal opak. Jednomu ze spolužáků jsem se začala líbit já. A já odmítla. Ty ženské jsou stejně potvory, co? Jaga. *smich*

littlemonster*
hodnocení

Ahoj nebo Dobrý den

Děkuji moc za Odpověď , ale já už jdu pomalu do 8 třídy tak se bojím že až pak budu vycházet tak už ho nepotkám protože určitě chceme každý na jinou školu *plac*. Já si myslím že mě taky chce ale nejsem si až tak jistá (vypráví mi co prožil o prázdninách , co dělal když byl malý , vypráví vtipy ...) ale opravdu nevím :(.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]