Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

21.12.2012-sazka na konec sveta

Od: martinxx1 odpovědí: 12 změna:

Dobry den chci se zeptat,jestli lze nekde vsadit na konec sveta?chci vsadit vsechno ze se nic nestane diky za rady*frajer*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

hehe, těžko :) na to by si vsadil každej :P protože pokud by se něco stalo, byly by vám peníze stejně k ničemu, že...

honzav88*
hodnocení

0x

To je nesmysl, co by si sázkovky počaly s tolika penězi, kdyby konec světa přeci jen byl *smich*

hodnocení

0x

větší kravinu jsem dlouho neviděl :D

naihonn*
hodnocení

0x

Já sázím spíš na 22.12. Ale co už, hlavně že letos nebudu mít žádný vánoční stres či shon. *tanec*

martinxx1
hodnocení

skoda no:Dale co,stejne se nic nestane a uz se tesim jak budou vsichni 21.12.2012 cumet ze se nic nedeje*smich*no tak zase zmenej datum

Že se nic nestane, to je příliš vágní informace. Stačí třeba nějaký požár a už se budou ksázkové kanceláře hádat, že se něco stalo a konec světa sice ne, protože ho odvrátili hasiči, ale peníze stejně nebudou vyplácet.

olaf71*
hodnocení

0x

mě se například něco 21.12. stane. budu zase o rok starší :)

naihonn*

No jo, a i to by pro někoho mohl být konec světa. *smich*

hodnocení

0x

Jak si představujete konec světa? Zeměkoule se rozpadne, vzplane, vše živé napadne nějaký virus nebo nějaké záření, dna moří a oceánů se zvednou a voda zalije souše (pak by přežily ryby a vodní savci), Zemi zasáhne nějaká planetka? Mnoho lidí mluví o konci světa, ale ještě jsem se nedočetl, co to vlastně znamená.

Já ano, Viz phil.muni.cz/... (už jsem to tu zmiňoval.

krkovicka*
hodnocení

0x
Na Fb už jsem přes rok pozvaná na konec světa.Takže budem čakať :-D ináč tomu neverím.

hodnocení

0x

Nebude konec světa, jen dojde k velkým změnám a nebude to přesně ze dne na den. Vlastně k těm změnám postupně a znatelně začalo docházet před několika lety (zhruba před deseti). Dle máyského kalendáře končí jeden pětitisícletý cyklus a začíná nový, podle Máyů má být lepší. Změny jsou všude kolem nás, klimatické, Evropská únie se hroutí, Čína technologicky, ekonomicky roste, kapitalismus zkomírá, začnou docházet suroviny, pitná voda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]