Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tomio Okamura vs petice

Od: jake377* odpovědí: 31 změna:

Zdravím, jaký je váš názor na Tomia Okamuru? Podepsali jste na něj petici? Pokud ne, za koho jste podepsali petici a koho budete volit?

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Petici jsem za nikoho nepodepsal, nicméně volit prezidenta budu. Koho? To je moje věc.

prochy35*
hodnocení

0x

Co ti je do toho? tohle je poradna a ne zpovědna

jake377*
hodnocení

Tohle je volná diskuze a pokud se ti to nelíbí, tak sem nepiš a neodpovídej.

Navíc, pokud tady nejste podepsání jménem, tak je to stejně anonymní, tak nechápu, v čem zase kritizujete...

prochy35*

Tohle není diskuse o prezidentech ale poradna problémů a volba hlavy státu je jen tvůj problém takže do něj netahej druhé.Děkuji

jake377*
hodnocení

Název rubriky je Volná diskuze, z čehož se dá logicky usoudit, že se tu má VOLNĚ DISKUTOVAT - to snad pochopí i dítě ve školce, jestli jste mladší tak vás chápu.

Vzhledem k tomu, že volba hlavy státu je problém více méně celého našeho národa, tak mám právo se zeptat ostatních na jejich názor a pokud se o to nezajímáte, tak jste raději neměl ani vstupovat do této diskuze. Poslední dobou jsem si všiml, že odpovědi jdou vždy od věci a pokud chcete udržet kvalitu poradny, tak přestaňte útočit na druhé. jake

borax*

Tady je diskuze o čemkoliv...

sebastian

jinak já volím u vědmu :)

flip
hodnocení

0x

Co se týká Okamury, nejvíc se ztotožňuju s tímto názorem.. reflex.cz/...

sebastian
hodnocení

0x
Volební právo znamená právoobčanů účastnit se voleb do státních a samosprávných orgánů a funkcí. Rozlišuje se přitom volební právo aktivní, které znamená, že občan smí volit, a volební právo pasivní, které znamená, že občan smí kandidovat a být volen. V moderních demokraciích je za normu považováno volební právovšeobecné _ každý svéprávný občan od určitého věku smí volit, bez ohledu na původ, pohlaví, náboženské přesvědčení, rasu a podobně;rovné _ každý hlas váží stejně, neexistují privilegovaní voliči s větším vlivem na výsledek voleb;tajné _ volič nemusí zveřejnit, komu odevzdal hlas. a proto by bylo třeba, když už chcete vědět koho budou lidi tady na p volit zde hodit (anonymní) anketu?
jake377*
hodnocení

Do ničeho vás tu nenutím, pokud chcete zveřejnit koho budete volit, tak to je vaše věc a vaše právo,

ale pokud nebudete odpovídat k věci a budete mne tu poučovat o věcech, které jsem se už dávno učil, tak je to už i moje věc...

doplněno 01.11.12 20:01:

Ještě bych dodal:

Proč ne anonymní anketu? Pokud tu nemáte napsané celé jméno a bydliště, tak už tento způsob je dost anonymní, nemyslíte?

hodnocení

0x

Nepodepsal...mám ho docela rád,ale volit ho nebudu...:)

Můj kůň je Franz...;)

doplněno 01.11.12 19:52:

(jen pro některé kteří by mohli reagovat,že je třebas tapeta...)

Ano je tapeta,ale osobně ho znám,tak proto má volba pro něj...toď vše...;)

jake377*
hodnocení

Já se rozmýšlel nad Franzem a Okamurou... vhledem k tomu, že z televize znám Okamuru už hezkou řádku let a navíc se učím japonsky, tak je mi celkově sympatičtější Okamura, ale jinak nevím, jestli bych ho volil. Každopádně Franz bude taky dobrá volba a podle mě není vzhled důležitý, přestože by měl prezident nějak vypadat :)

borax*

Okamura je takový Ferda mravenec, práce všeho druhu... Má plnou pusu řečí, které se krááásně poslouchají. Takových řečí napíšu taky mraky. Ale řešení jak to udělat už žádné není...rozdávat úsměvy nestačí.

Jinak já kanditáta nemám...zatím se mi nikdo nadvakrát nelíbí...

buss
hodnocení

0x

K čemu je prezident? Když čtu co slibuje/nabízí Dlouhý, tak se musííím smááát. Kde dal mozek? Není nad to, umět mluvit, slibovat. Národe, kde máš rozum, dycky jsi naskočil... Jinak, kdyby tady byly osobnosti z Marsu, tak je mi to FUK, pokud se budu mít dobře!

Ano, když tu před 70 lety třeba vládl Heydrich, taky tu byli někteří lidé, kteří se měli docela dobře :(

buss

No to nebyl prezident, ale dosazen, že ano. A také řekl, že češi za cigarety by lezli po kolenou ..., dostali závodní jídelny, lepší sociální péče (zvýšení důchodů), nemocensjé pojištění včetně důchodců, povinné pojištění proti nezaměstnanosti. Jak se říká, lid se potřebuje nažrat... , neřekl to i Marx?

iz*

Chléb a hry fungovaly už ve starém Římě. (Marx nepřišel s ničím novým.)

Chléb a hry jsou současná přímá volba prezidenta :D

doplněno 02.11.12 01:56:

Teda spíš ty hry...

pt®
hodnocení

0x

Ano, petici jsem podepsala, aby získal potřebný počet a mohl tak kandidovat. Osobně jej neznám, jen z médií, slyším, co říká, co dělá, jak se vyjadřuje. Mohl by být můj syn. Nic špatného neudělal, neokradl náš stát a miliony si vydělává podnikáním. Že má líbivé řeči? A kdo je z kandidátů na prezidenta nemá. Poslouchejte je, všechny, mluví celkem shodně. Kdo dokázal to, co on, kluk z děcáku? Živí se poctivě a žádný učený přece z nebe nespadl, je mladý a není hloupý, tak mu přeji tu šanci. Jsem také z děcáku a vím, jak je start do života jiný, moc jiný. Všichni, co mu spílají, by bez své rodiny nedokázali nic. Prostě mu fandím, ostatní ukáže čas. A že má nečeské jméno? Vždyť francouzský prezident má jméno maďarské, tak co? Ve jménu problém nevidím. A jestli něco zpacká, tak je jedno jestli on, nebo jiný. A pokud něco dokáže, tak jedině dobře pro všechny. - pt

doplněno 02.11.12 10:21:

"bývalý"

Ahojky Pt. Ten Francouzský president s maďarským jménem, už je jen bývalý...

Co se týče pana Okamury, tak toho znám pouze z pořadu "Den D". Omlouvám se za svou nedokonalou znalost té osobnosti, ale sem a tam, jsem slyšela jeho komentáře i v jiných záležitostech, a za prezidenta republiky bych ho nevolila. Nevzbuzuje ve mně důvěru. Že je dravý, to ano, že v tom umí chodit, to ano. Ale myslím si, že po panu Klauzovi, který v tom uměl také velice dobře "chodit", bych už druhého podobného arivistu nechtěla.

stribrnak*

petici jsem podepsal*palec*

S

hodnocení

0x

poradte.cz/... :D Vaše otázka asi nepadla ve správnou dobu nebo nebyla správně položená. Koukněte na podobnou a jak lidi s nadšením diskutují. :D Nikomu nevadí, že se někdo stará o jejich myšlééénky.

pt®

Petice se podepisují do neděle 4.10 a volby budou až v lednu. Kdo z kandidátů získá alespoň těch 50000 podpisů, bude pak kandidovat na prezidenta. Takto tomu rozumím, snad správně. Proto jsem podepsala petici pro Okamuru, aby měl šanci. Pak se budu rozhodovat koho volit. Věřte, že bych ráda viděla v čele státu ženu, a paní Fišerová by se tam hodila. - pt

dery*
hodnocení

0x

Petici jsem nepodepsala za nikoho.

Koho budu volit, zatím nevím, Okamura to ale nebude.

tomasgulas
hodnocení

0x

Číst tento topic nebudu, ptž mě volba prezidenta nijak neinteresuje, ale jestli jste to ještě neviděli, mrkněte na tohle:

ceskatelevize.cz/...

Děkuji, tomasgulas. Pobavila jsem se. Vůbec mne to nepřekvapilo. Nejlepší na tom všem je, že tomu člověku vůbec, ale vůbec nejde o to, stát se naším prezidentem. Ten ví velice dobře na co stačí. Ale tato kampaň mu nesmírně pomáhá v tom, že se zviditelňuje a vstupuje do podvědomí lidí, kteří by o něm jinak nic nevěděli. To mu samozřejmě pomůže v jeho dosavadním zaměstnání a bude moci požadovat po svých zaměstnavatelích v Japonsku daleko vyšší platové ohodnocení. Tomuto člověku jde pouze o jedno, a to je jenom jeho prospěch. Ani se tím netají, sám to říká, ale lidé špatně naslouchají.

Je to "lišák". Já bych ho nevolila, ledaže by mi někdo přiložil pistoli ke spánku. Pak ano *smich*, protože život bych za takovou pitomost nepoložila.

Fajn dokument...ještě jednou díky.

tomasgulas

Tak mě to tedy překvapilo hodně, abych se přiznal. Sice se o tuto volbu opravdu nezajímám, ale tak nějak jsem věřil, že si Tom opravdu všechno vydřel a teď když to vidím...

pt®

"tomasgulas", možná, kdyby natočili o každém kandidátovi krátkou zprávu se stejným cílem, mohl byste být třeba překvapen také, kdo ví? Ale říká se, že kdo chce psa bít, tak si hůl vždycky najde a také, že každá mince má dvě strany. - pt

tomasgulas

Moje řeč. Navíc mě tato fraška nezajímá.

janpapez.blog.idnes.cz/...

hodnocení

0x

Je to sympatický člověk , petici jsem nepodepsal ,protože pokud by byl japonec naším prezidentem tak už je to zralé abychom to tady zabalili a všichni emigrovali do Rumunska, nepodepsal jsem za nikoho ,protože ještě nemám názor koho *cteni*

jabraka*
hodnocení

0x

Možná byste se divili,o kolik je Okamura větší Čech,než na příklad spící Švarcenegr.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]