Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stánkový prodej

Od: vladamaty odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat zda někdo neví na jakých stránkách seženu seznam akcí pro stánkový prodej? chtěl bych od nového roku začít jako vedlejšák s občerstvením, ale nevím přesně co udělat jako první.Jsem z Plzeňského kraje.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď si sám na stránkách Plzeňského kraje (krajského úřadu) najděte turistický portál, nebo si zajděte do nejbližšího informačního centra a nechte se na ty stránky navést.

Každé informační centrum dodává do krajské centrály informace o všech plánovaných akcích. Na krajských stránkách je pak možné najít informace o všech festivalech, městských slavnostech, jarmarcích, sportovních akcích atd.

nutt*
bimbam@ tohle řešení mne nenapadlo a asi to bude nejblíže k tomu co tazatel hledá.

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
myslím že žádný takový seznam který hledáte nenajdete. Budete si muset akce najít a ohlídat sám. Koukejte hlavně po poutích a festivalech, v Plzeňském kraji je toho přes léto docela hodně ale konkurence je veliká a nejsem si jist zda s jedním stánkem moc uspějete, obzvláště na větší akcích je většinou jedna či dvě větší firmy které vlastní několik různých stánku s občerstvením, pro pořadatele je to takto lepší ale samozřejmě to není pravidlo.
.
Hezký den NutT

tesyk*
hodnocení

0x

Těch stránek je dost, já používám tyto: webtrziste.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]