Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud jste příznivci Joohna Greena, koukněte prosím na můj web john-green-books.proweb.c/... a pokud máte chut, ráda bych také s nějakým příznivcem podiskutovala, zanechte mi prosím vzkaz v knize návštěv či komentář
Spamováním v poradnách moc návštěvníků nezískáš,
rozhodně ne těch, kteří by se k tobě vraceli.
K tomu potřebuješ vlastní kvalitní obsah bez chyb.
Diskutovat (zatím) není o čem.
Pár článků se "smajlíky" a s pravopisnými chybami,
nedostatečný kontrast (špatně se to čte),
ani ty obrázky zřejmě nebudou vlastní, že?
Aha tak se omlouvám, že jsem si přes noc neskočila do USA pro pár foteček jakože přímo reálných, že...
Na smajlících nevidím nic zlého a pravopisné chyby se snažím dělat co nejméně. Určitě jste to přečetl vše, že? jo a mozná neuvěříte ale já si nedělám reklamu...
Odkazy (záložky) jsem "proběhla" všechny, ale texty jsem jenom "prolétla", protože se mi texty se smajlíky a s chybami špatně čtou. (Smajlíky prosím vynech i tady, opravdu se to špatně čte.)
Chceš-li zveřejňovat texty a získat návštěvníky, nestačí se "snažit se nedělat moc pravopisných chyb.
Před zveřejněním článků si sežeň někoho, kdo ti texty zkontroluje.
Články nepíšeš pro sebe, ale pro návštěvníky. Mělo by ti záležet na tom, aby se jim u tebe líbilo, a aby se rádi vraceli.
___
Zveřejňováním cizích obrázků bez souhlasu jejich autorů, případně bez souhlasu zobrazených osob navíc porušuješ zákon/y.
Diskutovat lze jenom s člověkem, který diskutovat chce a umí... Víš-li, že někomu něco vadí, je minimálně zbytečné mu to vnucovat, přestože na tom "nevidíš nic zlého"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.