Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Star Gate

Od: kibi odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat jestli někdo nevíte jak to bude se seriálem Hvězdná Brána. Bude mít nějaké pokračování? Pokud to chápu tak

pokracovani SG1 bylo SGA a SGU. Bude tedy nějaké poktačování nebo byla malá sledovanost tak konec? Přecem dík za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

SGU zatli z důvodu vysokých nákladů...

A jak jsem četl kolik $$$ stál jeden díl, celkem to chápu..

SG bylo drženo diki svému sciFiBum ději...

Fanoušci prý byli zklamáni "telenovelovitostí" SGU a vztahovou složitostí celkově... a slabší akčností.

doplněno 06.01.13 19:30:

SG dle tvůrců jako takové už je ukončeno, pokud něco bude tak maximálně pokračování SGU...

kibi
hodnocení

takze SGunivers zkoncil ale SG1 nebo SGatlantis mozna jeste budou?

dericcaster*

Co vím, tak v současnosti se již seriál v žádné podobě nenatáčí. Ono více jak 350 epizod celkově je i tak již úctyhodné číslo. Ale jak se říká, nikdy neříkejme nikdy. Můj oblíbený Červený trpaslík se obstojného pokračování dočkal po dvaceti letech. Takže třeba jednou...

To jo . . až mě překvapilo že z trpaslíka vytěžili jen tak málo dílů když si dali práci s tím aby to křísili a sháněli po tolika letech všechny herce.
Co se týče SGU musím říct že jak jsem velkým fanouškem SG tak mi první díly SGU připadaly děsně utahaný a je divný že televize spíš nekoupily práva na dva ( nebo 3? ) celovečeráky který byly natočený k základní stargejt. Ten s Orájema byl fakt dobrej.

Mýslím že se ptali kdysi Tv nova a SG filmy se jim zdály v té době příliš drahé pro příliš malé obecenstvo...

A ten RedDwarf je už komplet česky?

dericcaster*

Bohužel, nebo bohudík - to podle názoru - není. Poslední, desátá série je k dispozici jen s titulky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]