Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydleni davky

Od: matomato* odpovědí: 7 změna:

dobry den kdyz jsou davky na bydleni zamitnute u kamaradu ze meli za ctvrtleti meli prijem a tet mesis oba dohromady maji podporu 6900 nechapu proc se ty davky berou za nejake ctvrtleti kdyz dostanou podporu a zaplati najem anic jim nezbyde trochu divne ne kdyz jim rekla ze zadat muzou az lednu muzou zadat nejake jine davky dekuji za odpoved

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Z nejvěší provděpodobnosti davky byly zamítnuty z důvodu vysokeho příjmu nebo vysoke vratky přeplatku na najemném na nějaký jinné nemají narok (vyjma hmotné nouze)

hodnocení

0x

Já obdivuji rádce Pacourka a Rona, protože pochopili oč jde. Já to četla asi pětkrát, a nejsem z otázky moudrá. Jestli by to šlo nějak srozumitelněji pro ty blbější, mezi kterými asi budu kralovat, tak by možná, byla i možná nějaká diskuze...

pacourek*

Otazka zněla Ztratili jsme narok na socialní davku Příspěvek na bydlení mame narok na jinné .Odpověd je ne (vyjma davky ve hnotné nouzi) Reaguji na suzymon

Aha. Já to fakt nepochopila. já myslela, že se tazatel obává, že ztratil nárok na příspěvek na bydlení. A o tom jsem právě nedávno četla, že bylo odsouhlaseno, že bude dál vyplácen, protože reforma stávajícího zákonu, by byla nákladnější, než úspora na vydaných dávkách. Takže jsem to napsala dobře v tom smyslu, že budu nějak retardovaná. Fakt jsem nepochopila otázku. *bzum*

pacourek*

Tazatel ztratil davku pouze na1/4 roku budoucí změny se ho zatím netíká

Jasně, díky, Pacourku. Už jsem to myslím pochopila. S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]