Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní telefon

Od: kucharinka* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, před dvěma lety jsem se vypekla, když jsem si pořídila alcatel one touch m pop. Baterie se vybije do dvou hodin, kdyz jsem aktivní, když na něm nejsem vůbec tak do dvou dnů. Pořád se seká nehorázně. Jediná a fakt skvělá výhoda je, že s ním můžu hodit o stěnu a je v pohodě. No, přemýšlím tedy o novém zatím šetřím, tak do roka bych si ho chtěla pořídit, mám špatné svědomí, že alcatel mám jen 2 roky a už ho měním, takže zatím jen přemýšlím a jdu na to zpozvolna

Poradili byste mi nějaký fakt dobrý mobil? S výkonnou baterií, dobrým fotoapárátem (nad 10mpx) + blesk + prední kamera?

přemýšleela jsem o Iphone, ale mám z toho trošku strach. Jaký máte nnázor, popř. odkaz na nějaký opravdu výkonný a dobrý mobil, děkuji :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iho
hodnocení

0x

Předně si rozmyslete jaký operační systém by ten mobil měl mít. Váš strach z iphonu může být stejný jako můj z Androidu. Jiný zase chce jen Windows Phone. Tedy vyberte si z těchto tří operačních systémů a pak teprve řešte konkrétní model.

pee*

Jak říká iho. Rozmyslete se jaký chcete operační sysém a pak napište kolik chcete za nový mobil utratit peněz :)

kucharinka*
hodnocení

No tak mám OS W8 na NTB takže Windows 8 by mi nevadila, androida mám ted, jen Iphona neznám, ale mně je v podstatě jedno jaký operační systém :)

A peněžní stránku bych zatím neřešila, to si potom vyberu dle toho, který se mi bude líbit nejvíce :)

iho

Pokud máte Android, pak máte kontakty uložené na Google účtu, máte v mobilu aplikace od z Google play atd... Když koupíte WP budete mít kontakty na outlook.cz, aplikace zcela jiné ze Store atd. Změnou operačního systému v mobilu změníte absolutně věškeré návyky a zvyklosti v používání mobilu. Proto je výběr OS prvotní a zásadní věcí. Pokud budete řešit operační systém dle toho, který mobil se vám bude více líbit, pak to stejné jako Parkanová, když argumentovala nákupen Gripenů, že jsou to dobrá letadla, protože mají hezký tvar.

wasube*
19.07.15 16:12

*smich*iho...

pee*

Tak ono je rozdíl jestli chcete mobil za 10 nebo 20 tisíc :) Kdybch měl peníze určitě bych koupil mobilni-telefony.heureka./... .. Zdá se mi jako výborný smartphone za ty peníze.. jestli máte 20+ tisíc tak bych vybíral mezi špičkami na trhu, jako je Samsung Galaxy S6 Edge, iPhone 6 Plus, LG G4, HTC One M9.. Applu se bát nemusíte.. podle mě to je ještě jednudoší jak Android.. Ségra má iPhone 5s a je s ním spokojená.. systém je jednoduchý a svižný, foťák skvělý a videa v 60 snímcích za sekundu což dodává videu plynulost takže 6 Plus musí být špickovej :) ale nevýhoda je že je strašně velkej.. však si vyberte :)

EDIT: S6 je jen další klon S5 ... Jedině S6 EDGE :)

hodnocení

0x

Pokud nejsou důležité peníze volil bych buď iPhone 6 nebo LG G4 nebo Samsung Galaxy S6.

kucharinka*
hodnocení

samsungy nesnáším! fuj! líbí se mi nokie ...ale ten w8 je nepraktický no... takže bych volila mezi androidem a iOS

Neříkám, že peníze nejsou důležité, zase jako 20,000 by mi bylo velmi líto vyhodit za hloupý mobil já bych volila do 7000, asi se budete tedy ptát, proč jsem psala o IPhone, vím totiž, že 4s se dá už v klidu sehnat za 6000 :) ... Tedy když vypustím Iphone, Samsung-fuj! ...alcately! ble...

jsem hodněnáročná, omlouvám se...

pee*

Mohu vědět proč ne Samsungy? Co je na nich špatného? :) 4s bych dneska opravdu už nekupoval..Za 7 tisíc bych bral mobilni-telefony.heureka./... :)

kucharinka*
hodnocení

všichni lidé z mého okolí, kteří měli samsunga, tak do roka prostě konec odpis, bud sklo, baterka, OS , sekal se...no děs, všechny ho vyměnily a to nelžu://:)

pee*
Taky záleží jaký typ.. je rozdíl mezi vlajkovou lodía nějakým levným šmejdem .. :-D nicméně každý Android se z do dvou let začne sekat s tím počítejte.. já bych bral LG G2 :) nebo nějakého ZenFouna od asusu.. žádný mobil není nesmrtelný a ty nižší třídy se budou po nějakém tom roku sekat..

wasube*
hodnocení

0x

Zatím šetřete a za ten rok se zeptejte znovu. Co já vím, tak neustále jsou v tomto směru novinky.

Kde nic není jsou véčkové telefony, aligátor je příšerný...*smich* ani zadarmo bych ho nechtěla. Dneska sehnat dobrý véčkový obyčejný telefon, protože OS mít vůbec nemusím, mám ho na volání a ne na blbnutí, je prostě unikum.*ee*

jerrysek*
hodnocení

0x
Za mě OnePlus One. Teď to bude rok co ho mám, a za celou tu dobu si na něj nemůžu stěžovat. Ani jednou se nezasekl, všechno je krásně plynulé, foťák super, baterie vydrží, cena je skvělá... Koupila bych si ho znovu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]