Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozná nuda, pořád dokola

Od: damon* odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer,pořád se hrozně moc nudím,a to jak když jsem na počítači nebo jen tak doma.Kamarádky mám nemocný a když mi někdo říká maluj si,uklid si,...nemám na nic talent,uklizeno mám dokonale :) tak prosím poratde jinak už nevím :D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžeš se jít třeba projít. Nebo na internetu hledej jak vyrobit atomovou bombu a až to najdeš, tak mi dej vědět. *smich*

hm*
hodnocení

0x

Je to vůbec možný?

Když jsi na počítači, tak si zahraj nějakou dobrou starou hru (zabere několik až hodně hodin). Nebo se nauč pořádně pracovat se slušným grafickým editorem (zabere dost dnů). Nebo s jiným programem dle vlastního přání. Nebo se nauč programovat (zabere hodně dnů) a napiš nějaký program (může zabrat roky). Nebo se nauč jen pořádně ovládat a konfigurovat PC (zabere libovolně dlouhou dobu, stále je, co se učit).

Nebo se nauč hrát na hudební nástroj (roky). Nebo si něco přečti (hodiny až dny).

Nebo jdi pomoct rodičům s čímkoliv, práce bude pořád.

lentilkao*
hodnocení

0x

-čti

-slož báseň/píseň

-najdi si nějaké dobré písničky a stáhni si je do mobilu

-podívej se na nějaké dobré filmy (csfd - žebříčky, tam je jich spousta od nejlépe hodnocených a nejoblíbenějších)

-nauč se stojku/provaz (měsíce)

-začni hrát třeba na flétnu (týdny)

-kresli

-foť

:)

hodnocení

0x

Dobrý den "Damon." Sportovat! *uspech* Každý, kdo dělá nějaký sport, se nemůže nikdy nudit. Když sportuješ, tenis, jdeš si zahrát, protáhneš tělo.

Můžeš začít od základu, pravidelně každý den si zaběhat.

Nauč se hrát šachy.

Choď pravidelně plavat.

Z vlastní zkušenosti vím, že sport zabere všechen volný čas. Člověk získá hodně kamarádů, na celý život.

Nauč se základům vaření. Dokážeš se postarat o večeři? Umíš udělat jednohubky? Dokážeš se postarat o jídlo pro sebe, na celý den?

Talent mít člověk nemusí, ale musí mít chuť, něco dělat.

Každá činnost, ať je jakákoliv, je lepší, než sedět a nudit se!

Žádný učený z nebe nespadl. *stop*

Jen můj názor. Viky

doplněno 19.05.13 02:52:

Zapomněla jsem na něco velmi důležitého! *cteni* Kniha! *cteni* To není jen kniha pro zábavu, to jsou knihy naučné, cestopisné. Kniha nikdy člověka nezradí, mám jí všude sebou na cestách,doma, při nemoci. Společník na celý život.

jumba

Přesně tak! Kdo dělá sport, ten se nenudí. Já dělám atletiku. Když nemám jiný oddílový závod, tak si vyhledám nějaký jiný závod- pouták a jedu. Včera na 15km, kousek od domova. Na závodech se sešlo hodně kámošů. A nejsme z jedné vesnice, někdo bydlí třeba uplně jinde, jen si dáme echo emailem, kde je závod. Kámoši nedělají závodně sport. Jen si chodí 3x týdně zaběhat a pak si jedou na nějaký závod. Žádné ohromující časy, ale vědí, že je tam dobrá parta. Prostě běhají jen pro radost a tu atmosféru kolem.

Včera po závodě jsme si ještě zašli na jednu výstavu, pak na dobrý oběd. Pak každý domů. Najděte si partu, která něco dělá a zapojte se. Když jeden bude nemocný, tak dalších 5 bude akční.

mili3478*
hodnocení

0x

udelej si deti,potom uz se nikdy nebudes nudit

kangaroo*
hodnocení

0x

Co takový www.youtube.com když něco hledáš, tak tě to spolehlivě vtáhne min. na pár hodin :) a pokud umíš a vyhledáváš ANG,DE,Spain,FRA,... tak nebudeš chvilka vědět jaký video si pustit dříve. Témata jako sranda,vaření,zážitky jiných lidí z celého světa, móda, oblíkání, stavby, rekonstrukce, nápady, umění, sport, rady, cestování, dokumenty, filmy, koncerty, ... jestli se někdo dokáže nudit u youtube, tak mi je toho člověka docela líto *smich*

noviny*
hodnocení

0x

Začni po domácku studovat chemii:D. Jak teoreticky, tak prakticky. Jsou tři varianty, jak to dopadne:

1. Bude tě to tak strašně nudit, takže zjistíš, že jsi se před tím nenudila.

2. Zabiješ se, nebo aspoň zmrzačíš a upadneš do komatu.

3. Bude tě to strašně bavit a protože existuje minimálně 15 milionů sloučenin, budeš mít co dělat až do smrti.

Doufám, že někdo najde pochopení pro můj smysl pro humor:D. A teď vážně:

Hlavně něco dělej. Taky to znám, už předem si říkám, že to ani ono mě nebude bavit. Když se ale někdy donutím to zkusit, tak zjistím, že mě to vlastně baví. Prostě zkoušej, dokud nenajdeš. Držím palce;).

Noviny

Pokud člověka chemie baví (a že já jsem jeden z těch nadšenců), tak se dá zabít času až až. Existuje mnoho pokusu, které nejsou nebezpečné (pokud člověk umí zacházet s ohněm a nezapálí u toho dům). Popřípadě mít nějaký ten dozor. Jako první pokus bych mohl doporučit horký led. Je to nenáročné, bezpečné a hodně efektivní. Viz zde, když jsem ho kuchtil já:

*frajer* A když zjistíš, že tě to baví, stačí si sehnat nějaké to laboratorní sklo (stačí pár baněk, zkumavek a mističek), trošku chemikálií (většinou se ty základnější seženou v drogerii) a můžeš nechat svým choutkám volný průběh.

lidus*
hodnocení

0x

Přijeď k nám na chalupu, ráda Ti i zaplatím a gantuji, že nudit se rozhodně nebudeš a večer budeš spát jak nemluvně. Jo a další nudící se kamarády vem klidně sebou. Nemám na nudu čas, právě vařím slepicím brambory a kompot z jablek manželovi tak využívám volné chvilky na počítač.

figurek*
hodnocení

0x

jj, je problém většiny lidí, že se nedovedou sami bavit. Sedí a hledí a čekají, že budou baveni. No a když už bavení jsou, pak mají ve zvyku dělat podkovy a kyselé xichtíky, že v té telce zas nic nebylo, hry na PC jsou všechny stejný, na chatech je otrava atd.

Já bych ti pro začátek poradil co dělat. Viděla jsi někdy topol Osiku nebo Jilm nebo Habr? Neviděla. Že ne? Nauč se je rozpoznávat a najednou se nestačíš divit. Jsou úplně všude.

Tak do toho. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]