Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 19 měřim cca 180 vážim 78 kg... Hrozně mě trápí to že mám až se mi zdá moc tenký nohy v oblasti nad kotníky.. Nevím jestli to je normální.. řekl bych že to mám tak odjakživa.. Před rokem jsem byl u doktorky, ta mě poslala na ultrazvuk a kontrolovali mi je a vše ok... I když se mi to vyšetření moc nezdálo..
Kvalita fotografií je nízká.. Blbé osvětlení a vypadá to jak kdybych si je měsíc nemyl.. za to se omlouvám...
Co myslíte, je to ok?... Jak bych v této oblasti mohl "nabrat"?
Děkuji moc za radu
Zapoměl jsem vložit foto odkaz je zde
Až na tvar palce jsou to moje nohy, jak přes kopírák. A žiju. Chodím, jezdím na kole, plavu... a partner se podle obvodu nohy nad kotníkem taky nehledá. Jinak s tím přibráním objemu v týhle partii to nevidím růžově. V době aktivní cyklistiky jsem měl lýtka i stehna o nějaký ten centimetr větší, ale nad kotníkem vypadala noha+/- stejně.
Taky to tak vidím, jako "inzinyrka" Jestli ale přesto nejste spokojen, napíši vám některé potraviny, pro silné a zdravé kosti. Pro zdravé a silné kosti existují dvě naprosto klíčové živiny - vápník a vitamin D. Vápník podporuje kosti , zatímco vitamin D zlepšuje vstřebávání vápníku a růst kostí. Dostatečný přísun obou látek je důležitý po celý život, zvláště pak ve vývinu.Na prvním místě v obsahu vápníku je mák, z mléčných výrobků tvrdé sýry-hlavně parmezán,pak ementál, gouda a eidam.Mléčné výrobky ale obsahují i vitamin D.Ryby sladkovodní i mořské (hlavně losos,tuňák), sardinky - vápník i vit.D.Košťálová zelenina (květák, brokolice), špenát,pórek, celer,kedlubna. Dále pak tofu, ořechy( nejvíce vápníku mají lískové), semínka(sezam), sušené ovoce(rozinky,sušené fíky). Tak hezky papejte
, chlap prý roste do 21let, takže vám mohou ještě nožky zesílit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.