Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chci se jen zeptat, př: vidím holku, která se mi líbí ( třeba na když jdu plavat-na bazéně ), ale ona je tam s 1 kamarádkou. Tak co mám říct, abych od ní třeba získal číslo/domluvil si sťuka. ( kdyby byla sama tak bych se ani neptal, ale nevím co říct když bude s kamarádkou, kdybych mluvil jenom k ní a dělal že tam její kámoška není, bylo by to asi blbé )
Díky
doplněno 07.10.15 18:57:Ještě mě spíš zajímá, co mám říkat ( vím že musím improvizovat podle situace, ale nechi říct nějákou kravinu :D )
Jasně že podle situace,na tom bazéně o plavání,proč chodí, co je na tom baví, jestli chodili v lete i na koupák nebo jezero,jiné sportování,pak na školu, hobby a tak.Dúležité je být slušný, netřepat bludy a hovadiny, být vtipný a to se pak vyvine samo.Klidně se zeptej kdy prijdou príště, že by si je rád viděl a múžete si dát scuka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.