Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na 2 holky?

Od: jakell® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Chci se jen zeptat, př: vidím holku, která se mi líbí ( třeba na když jdu plavat-na bazéně ), ale ona je tam s 1 kamarádkou. Tak co mám říct, abych od ní třeba získal číslo/domluvil si sťuka. ( kdyby byla sama tak bych se ani neptal, ale nevím co říct když bude s kamarádkou, kdybych mluvil jenom k ní a dělal že tam její kámoška není, bylo by to asi blbé )

Díky

doplněno 07.10.15 18:57:

Ještě mě spíš zajímá, co mám říkat ( vím že musím improvizovat podle situace, ale nechi říct nějákou kravinu :D )

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Bylo by nevhodné se bavit pouze s jednou.Bav se s obema, i tel. číslo múžeš vzít od obou a pak se ozveš jen té jedné.Určite podle rozhovoru ta druhá vypozoruje ke které víc inklinuješ.

bruno*
hodnocení

0x

Jasně, pozvi někam obě na cokoliv a třeba i do svého okruhu přátel (holky nebudou větřit nebezpečí). Pak se uvidí. Pak jí teprve řekni, že vlastně stál jen o ni.

hodnocení

0x

Myslíš to tak, že příjdeš k úplně cizím holkám, jednu budeš ignorovat a druhé si řekneš o číslo? To je kapku jako úchyl. Neblázni! Dej řeč s oběma, pokecejte a pak uvidíš. Dost dobře se může stát, že až tak se ti nebude líbit ani jedna. Anebo si řekneš té, která se ti líbí, při rozloučení.

mate59
hodnocení

0x

Jasně že podle situace,na tom bazéně o plavání,proč chodí, co je na tom baví, jestli chodili v lete i na koupák nebo jezero,jiné sportování,pak na školu, hobby a tak.Dúležité je být slušný, netřepat bludy a hovadiny, být vtipný a to se pak vyvine samo.Klidně se zeptej kdy prijdou príště, že by si je rád viděl a múžete si dát scuka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]