Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik jste nejvíc propili za jednu noc

Od: alko33 odpovědí: 17 změna:

Včera se to trošku zvrtlo a od večera za flašky , pití v klubu s lidma a ještě ranní taxík domů s kamarádkou , utratil jsem za tu noc asi 2000 Kč. Taky se vám to občas stane? A nejsem žádný boháč.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jo sem tam se stane , litr sem litr tam... treba si uzivat.

i2io*
hodnocení

0x

1300 má největší denní útrata na akci:D a z toho jsem 600 ztratil, a domů se kupodivu dostal za pozhejch pár kaček:D. je lepší si vzít méně, většinou se domů dostaneš vždycky:D. Na flašky se má skládat, a když flaška není, jak si smýcháš pár absintů s redbullama budeš v náladě/ opilej hned*smich*.

alko33
hodnocení

Já vždy beru víc , kdyby něco :D a peníze většinou nacházím, nedávno na zemi na akci 200,-

dedi
hodnocení

0x
Ja okolo 3000, ale to bylo jen jednou, a neslo o zadnou typickou vikendovou akci, takze jsem se ani nebila do hlavy jako jindy :-D
nikdy jsem si ani nebrala vic, nebo vic nez jsem utratit mohla..
A moje kamaradka, na beznou vikendovku sla, dostala z nudy napad sednout s kamoskou do taxika na letiste a zaletet si do parize na lepsi parbu :-D kolik ji to stalo netusim, ale malo to asi nebylo :-D

ctenar*
hodnocení

0x

Taky nemam penez na rozhazovani. Vzdycky si predstavim, co jineho bych si za ty penize mohl koupit (novy procesor, vice RAM, terabajtovy disk, autoradio, zaletet si nekam do Evropy nizkonakladovou aerolinkou, ...) a najednou zjistim, ze pit vlastne nepotrebuji *smich*

dedi
To je nejlepsi, nepit vubec, nebo jen prilezitostne. Nechodim po vikendech parit rok a pul-timpadem nepiju, kdyz uz nekam jdu tak je pro to duvod- a ani tak nechlastam jak dobytek:-D max vino, ale neopijim se, nechybi mi to. Ne ze bych to pocitila na financich, protoze neusetrim nic ani tak ... :-D

amadeus*
hodnocení

0x

Hodně záleží na tom, kde taková noc proběhne. Za 2000 korun si toho v Praze zase tak moc nekoupíte. To je pár drinků v baru, jídlo a taxík domů. Stejná částka v Londýně vám koupí sotva těch pár drinků. Zůstaňme tedy u té Prahy/ČR. Já obvykle moc neutratím. Buď zůstávám u piva, nebo si usrkávám whisky a s kvantitou to nepřeháním, ale když jsme zapíjeli třicátiny dvou kamarádů v jeden večer (večeře s drinky na parníku v Praze, drinky a kulečník ve VIP baru, nějaký night club a nakonec ten taxík domů... myslím, že jsem se vešel do 4000 Kč a to jsem se docela rozšoupl. Na Mallorce jsme za podobný večer nechal určitě dvakrát tolik.

dedi
No tak ta moje nejvyssi utrata 3000 byla prave v Praze, 350km od domova, proste holka z vesnice co pila do te doby v knajpe 12 ostravar a melounovou vodku za 33,- prijela do praglu a skoro brecela kdyz ji cisnik podal melouna a rekl 89 korunek prosim :-D
no malem to se mnou seklo :-D

hodnocení

0x

Můj tatínek by na půl huby poznamenal: "Joooo, když na to máš!"

hodnocení

0x

"...utratil jsem za tu noc asi 2000 Kč. "

Nechybí Vám tam nula *sok*? Pokud do toho počítáte i taxíka, tak to není za 2 lidi (předpokládám, že jste jako džentlmen kamarádku pozval) za prohýřenou noc nic moc.

alko33
hodnocení

Samozřejmě že taxíka platím já, stál nás jen 400 Kč

kangaroo*
hodnocení

0x

Nelze přeci srovnávat vlastní vykalení a hromadnou pitku za cizí peníze :D

yle2eso
hodnocení

0x

Je tomu 10let zpět. Celková útrata 28tis. *smich* (nejdražší byla návštěva nočního klubu a 3 dívky na pokoji) Jen taxík stál 3tis.

Moc jsem si z toho nepamatoval. *ee*

hihi*
A pamatujete si aspon jestli to stalo za to?
alko33
hodnocení

Pamatuju, a sám nevím, tak půl na půl to je... :D

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nikdy to nebylo nějak moc. Za hodně mlada jsme se skládali na džbánek svařeného vína. Ve Venuši, v Liberci, nedaleko Soudu. Bylo to za 27 Kčs docela dobré. Poněkud nechápu, proč si musí ženská brát nějaké peníze, když razí do víru města? Když si ssebou nosí svou chlupatou peněženku. To mi řekla jedna známá a určitě to funguje. Asi dost záleží na sešlé společnosti. Když je na sešlosti ( výjezdním zasedání) několik chlapů, tak by jim většinou bylo poněkud trapno, nezaplatit dámě pití. Pak je výhodou, když třeba v pracovním kolektivu mají chlapi jednu ženskou. Bývalce to tak fungovalo. Jen je otázka, jestli vím všechno? Dveřma mi šlo procházet.

hop®
hodnocení

0x

Propít? Já sám za sebe tak litr, hlavně pifko a do toho občas něco "lepšího".
Ale jestli do toho bereš i pozvání pro kamarády a dopravu, tak bych se dostal na takovou částku, na kterou dneska vydělávám několik týdnů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]