Nejste přihlášen/a.
Včera se to trošku zvrtlo a od večera za flašky , pití v klubu s lidma a ještě ranní taxík domů s kamarádkou , utratil jsem za tu noc asi 2000 Kč. Taky se vám to občas stane? A nejsem žádný boháč.
Taky nemam penez na rozhazovani. Vzdycky si predstavim, co jineho bych si za ty penize mohl koupit (novy procesor, vice RAM, terabajtovy disk, autoradio, zaletet si nekam do Evropy nizkonakladovou aerolinkou, ...) a najednou zjistim, ze pit vlastne nepotrebuji
Hodně záleží na tom, kde taková noc proběhne. Za 2000 korun si toho v Praze zase tak moc nekoupíte. To je pár drinků v baru, jídlo a taxík domů. Stejná částka v Londýně vám koupí sotva těch pár drinků. Zůstaňme tedy u té Prahy/ČR. Já obvykle moc neutratím. Buď zůstávám u piva, nebo si usrkávám whisky a s kvantitou to nepřeháním, ale když jsme zapíjeli třicátiny dvou kamarádů v jeden večer (večeře s drinky na parníku v Praze, drinky a kulečník ve VIP baru, nějaký night club a nakonec ten taxík domů... myslím, že jsem se vešel do 4000 Kč a to jsem se docela rozšoupl. Na Mallorce jsme za podobný večer nechal určitě dvakrát tolik.
Ahoj. Nikdy to nebylo nějak moc. Za hodně mlada jsme se skládali na džbánek svařeného vína. Ve Venuši, v Liberci, nedaleko Soudu. Bylo to za 27 Kčs docela dobré. Poněkud nechápu, proč si musí ženská brát nějaké peníze, když razí do víru města? Když si ssebou nosí svou chlupatou peněženku. To mi řekla jedna známá a určitě to funguje. Asi dost záleží na sešlé společnosti. Když je na sešlosti ( výjezdním zasedání) několik chlapů, tak by jim většinou bylo poněkud trapno, nezaplatit dámě pití. Pak je výhodou, když třeba v pracovním kolektivu mají chlapi jednu ženskou. Bývalce to tak fungovalo. Jen je otázka, jestli vím všechno? Dveřma mi šlo procházet.
Propít? Já sám za sebe tak litr, hlavně pifko a do toho občas něco "lepšího".
Ale jestli do toho bereš i pozvání pro kamarády a dopravu, tak bych se dostal na takovou částku, na kterou dneska vydělávám několik týdnů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.