Nejste přihlášen/a.
Moje malá vnučka říká: Nejdřív mýdlo,potom jídlo ! Předpokládám,že je obecně známo,že mouchy sedají na výkaly,mrtvoly a jiné hnusy a roznáší spoustu opravdu vážných nemocí. Takže příště si vyberte,buď mouchy,nebo jídlo. To druhé je fakt lepší....
Dokázal si tohle přečíst? Jestli ano nic ti není! Nestresuj se takovejma věcma.. vím že to dokáže otrávit život ale hoď to za hlavu.. uvidíš bude ti líp!
já jsem se takovejma věcma stresoval pořád.. nedá se s tím žít ani chvíli.. kdyby ti něco bylo poznáš to.. jestli cítíš že něco není OK bež k doktorovi.. Bežte s kamarádem chytat dál
ale nežužlejte si prsty a před jídlem si umyjte ruce! a je to
10 vteřin Googlu.. schrnu ti to.. Sněť slezinnou (antrax) se rozděluje do tří forem: plicní,kožní a střevní.. kožní se projevuje vytvořením červeného vředu.. máš někdě vřed? jestli ano musí se to léčit jestli ne, nic ti není jestli by se to neléčilo umřeš na to.. plicní je nejnebezpečnější ze všech 3 forem.. inkkubační doba 1-6 dní... těžký zápal plic, teploty, krvácení.. nemocní umírají.. máš vysokou teplotu nebo zápal plic? jestli ano ,doktor , jestli ne neboj!
ale pozor inkubační doba je až 6 dní.. jestli budeš příští týden v pohodě nemusíš se ničeho bát... a poslední střevní.. nakažený má vysoké horečky, bolí ho břicho a zvrací..
jestli ti nic není z těchto 3 ničeho se neboj jdi si dát sprchu a popřemýšlej o tom že nemá cenu se tím stresovat.. bude ti z toho stresu max blbě.. a život bude nudnej! řekni si že kdyby ti něco bylo tak to poznáš! a od toho jsou lékařy.. nevím jak ti mám vysvětlit aby si to šoupla za hlavu a dělala něco jiného
Jsou důležitější věci než se jen stresovat a bát se že ti něco je..
Zvládneš to
EDIT: Zdroj tema.novinky.cz/... ..
Jak říká tady buss.. Líbat a souložit se nebojíte? ale pochybuji že tazatelka už měla pohlavní styk v jejím věku když s kamarádama chytá mouchy
.. jestli se tak všeho bojíte doporučuji tento obleček viz. foto .. any11 kdy si chytala ty mouchy? tak od toho dne si připočítej 6 dní max.. a jestli ti za 6 dní nic nebude jseš v poho.. to poznáš.. horečky a zápal plic.. věř mi bude to v pohodě
kolikrát já už na mouchu chytal a kolik lidí na ni chytalo
.. nech do běžet.. když budeš mít horečky nebo zápal plic tak prostě půjdeš s mamkou k doktorce.. a je to.. určitě se to v dnešní době dá nějak léčit.. a jestli máš prostě strach a nechceš čekat tak jdi k doktorce zítra a řekni ji co si dělal a čeho se bojíš ať se na tebe mrkne
.. tím stresováním ti bude hůř a hůř..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.