Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení u kluků v létě i v zimě

Od: m4tin3k odpovědí: 12 změna:

Zdravim... měl bych jednu otázku. Nevím jestli to už někdo tady řešil nebo ne ale stejně by mě zajímal váš názor ohledně holení. Podle vás by se měli kluci holit v podpaždí a na int. místech nebo ne? Ptám se protže jsme viděl hodně youtuberů v usa a ti se třeba vůbec neholí v podpaždí (nevím jestli tam dolu jo).. ale třeba kámoši se holí nebo alespoň většina... co jsem viděl tak můj táta asi taky jo. Teď když je venku vedro tak nevím jestli bych se měl taky nebo to nechat být jak je a hlavně v létě (nevím jestli se holí všichni pořád...)... V úterí bych pak chtěl jít na koupák s kámošema tak bych chtěl vědět jestli to podle vás nebude nějak problém...a jak se to líbí víc holkám? díky *smich*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Můj názor starého kluka - ne.
Chlupy jsou tam od toho, aby kůže nebyla přitisknutá na sebe a větrala.
Některým holkám se líbí vyholená "mimina", jiným chlupatí "medvědi", to si nevybereš...

Zeptrej se kámošů, jak budou "oblečeni" oni, abys moc nevyčníval z řady, tím se zařadíš do stáda a budete mít u holek všichni stejnou šanci. Anebo buď sám výjimečný a máš šanci získat výjimečnou holku...

Asi jsem moc neporadil, co? ;)

ver*
hodnocení

0x
Názor holky, podpaží rozhodně holit. Dole stačí zastřihávat, ale to stačí až budeš mít slečnu a vážnější vztah :)

hodnocení

0x
Podpazi i spodek si holim :) je to pro me lepsi a vypada vetsi , chichi
hop®

Tak proč ses ptal? *zed*

Ptal se m4tin3k. Hope, nenech prchlivosti cloumati svým majestátem. *pivo*

Ja se neptal pane :) chapu to teplo...
hop®

Sorry, omlouvám se a stydím se... *hi*

adam20
hodnocení

0x

V podpaží podlě mě ne a dole pokud ti to je jedno bych to nechal na partnerce.

iz*
hodnocení

0x

Myslím, že bys neměl dávat

na naše názory, ale něco si k problematice

přečíst a pak se rozhodnout.

Např. podle některých lékařů má dnešní trend holení "tam dole" vliv na častější výskyt

pohlavních nemocí (vyholená pokožka bývá podrážděná a přenos chorb je snazší).

Další možnost je vyzkoušet si, co ti bude lépe vyhovovat.

hm*
hodnocení

0x

Řešilo se to tu mnohokrát, stačí vyhledat.

Já se neholím ani tam, ani tam. A nedávno jsem někde četl, že ta podivná móda vyholování už v "našem vzorovém zahraničí" ustupuje, takže snad zanedlouho i tady.

ver*
Já to teda rozhodně nevidím jako módní věc. Je to věc hygieny. Lidi s chlupy v podpaží jsou mnohem více cítit, deodorant se nedostane pořádně kam má. Nevíc je to prostě esteticky hnus, koukat na ty chuchvalce chlupů jak se derou z pod trička.
A co se týká intimních míst, tam mi u muže stačí zastřižení, ale opět jsou fuj zarostlé chuchvalce. Mít např. při sexu plnou pusu chlupů je jedna z nejvíc nechutných věcí co znám. Takže u žen holení, u mužů alespoň zastřižení. A to si myslím, se nezmění. Dnes statší ročníky stále preferují neholení, většina lidí mladších cca 30-35 preferuje (a myslím, že bude i nadále) holení.
honzik*

je to otázka sebevědomí a vyzrálého, dospělého člověka. Víme, že spoustě žen se dělá šoufl z plešky a chlupů na pánském těle. Spoustě chlapů se třeba zase nelíbí např. povadlá prsa. Přestože uvedení za to nemohou, měli by si najít partnera, který to neřeší. Rozumný dospělý člověk se těžko rozejde s partnerem kvůli tomu, že zaplešatěl, nebo že jí povadla prsa. Hodnotit druhé podle vzhledu je typickým znakem dospívajícího člověka, ale bohužel mnozí nedospějí nikdy a nepochopí to, co pochopili ti, co skutečně dospějí. Na druhou stranu, pokud žijeme ve společnosti všichni tak blízko u sebe, pak pokládám za samozřejmé, že o sebe budu pečovat, abych ostatním lidem neotravoval život. To, že někdo zásadně řeší jestli má někdo chlupy na zádech, nebo na pipince či lulánku pokládám za diskuzi dětí a puberťáků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]