Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. stala se mi nedávno zajímavá situace, že mi u vodafonu skončila retenenčí nabídka (výhodnější tarif po dva roky). Nicméně po dvou letech mi tarif naběhl na storpocentní plnění a já těď zírám, že budu muset zaplatit nějakých Kč 1500. Slečna na lince mi řekla, že to si musím hlídat sám, že oni to neuhlídají kvůli takovému množství zákazníků a následně baba z retenčního odd. se hájila tím, že mě informovali prostřednistvím sms a zkoušeli se mi i dovolat. V množství sms zpráv od firmy je snadné to přehlédnout a že to není vhodný způsob komunikace. A hlavně, když mi končí nějaká nabídka, jak je možné, že mi ji napálkují na plnou sazbu a místo toho mi nezablokují služby u jejich společnosti, pokud se nedomluvíme na nových podmínkách. Můžete prosím poradit co dál?. Kamarádi mi poradili podat stížnost k českému telekomunikačnímu úřadu ale vůbec s tím nemám žádné zkušenosti.
pravda je taková,že tě informovali,tvůj problém,že jsi nereagoval,maj pravdu,stížnost je zbytečná>>> ale zkus k nim zavolat,řekni,že vypovídáš smlouvu,protože se ti nelíbilo jejich jednání,smlouva už ti musela skončit,a uvidíš,že se najednou najde zase způsob jak platit míň>>> vlastní zkušenost s různými operátory na různých smlouvách (jen jednou to nevyšlo,tak jsem našel jiného)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.