Zdravim, pujdu rovnou na otazku, Vcera jsem pribral 0,5 kg (rano se to projevilo na vaze). Moje otazka je takova, jestli je mozne abych se v sesti dnech vratil k puvodni hmotnosti, kdyz uz od dneska kazdy den budu jezdit na kole v aerobnim stylu 2,5 hod? A samozrejme prisnejsi "dietni" jidelnicek. Co myslite? Je mozne se do ctvrtka dostat na puvodni vahu jidelnickem a pohybem? Diky, za kazdou odpoved
Podle mě jen zbytečně panikaříte, 0,5 kg může být jenom zadržená voda v tkáních - ženy to dobře znají, takové kolísání váhy. Klidně na kole jezděte, ale s přísnější dietou ještě počkejte, ať si zbytečně nezpomalíte metabolismus.
Normalne by jsem to neresil ale vcera jsem si dopral hooodne nezdravych veci najednou tak uvidim, jestli je to dlouhodobe nebo ne... Ale asi mate pravdu.
wasube*
Nedopřál jste si ?
doplněno 18.07.15 09:24:
Řádný pitný režim ve vedrech se nutně projeví i na váze..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.