Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce hmotnosti

Od: marek68* odpovědí: 5 změna:
Zdravim, pujdu rovnou na otazku, Vcera jsem pribral 0,5 kg (rano se to projevilo na vaze). Moje otazka je takova, jestli je mozne abych se v sesti dnech vratil k puvodni hmotnosti, kdyz uz od dneska kazdy den budu jezdit na kole v aerobnim stylu 2,5 hod? A samozrejme prisnejsi "dietni" jidelnicek. Co myslite? Je mozne se do ctvrtka dostat na puvodni vahu jidelnickem a pohybem? Diky, za kazdou odpoved ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mě jen zbytečně panikaříte, 0,5 kg může být jenom zadržená voda v tkáních - ženy to dobře znají, takové kolísání váhy. Klidně na kole jezděte, ale s přísnější dietou ještě počkejte, ať si zbytečně nezpomalíte metabolismus.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, skoro mám dojem, že si děláte legraci - když (asi) muž řeší půl kilogramu své váhy.

Myslím, že na úbytek bude stačit jedna až dvě slušně provedené stolice. Zdravím!

doplněno 18.07.15 08:48:

marek68 - tím se netrapte. Tělo si poradí a zase se srovná. Vy, navíc, sportujete, tak to bude za chvilku dole (nebo po té stolici).

marek68*
hodnocení

Normalne by jsem to neresil ale vcera jsem si dopral hooodne nezdravych veci najednou tak uvidim, jestli je to dlouhodobe nebo ne... Ale asi mate pravdu.
wasube*

Nedopřál jste si *pivo*?

doplněno 18.07.15 09:24:

Řádný pitný režim ve vedrech se nutně projeví i na váze..*kafe*

hodnocení

0x
Resite pul kila? Pockejte az pujdete na zachod a poradne vycurat a pul kila je pryc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]