Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevím co mám dělat, v Neděli jsem si zakoupil procesor z Aukra dobírkou a v Úterý mi přišla zprává o tom že mi zboží bylo odesláno, u produktu je napsáno že by to mělo přijít za 2-3 dny no a dnes v Pátek mi furt nic nepřišlo, žádná zpráva od kurýra nic, to je nějaký divný ne?
Myslíte že mám počkat a v Pondělí by to mělo přijít nebo co mám dělat? V Sobotu a v Neděli by mi to asi kurýr nepřinesl že? Děkuji.
Nejsme tady nikdo kurýr. Pokud ti došla zpráva tak v ní je i číslo zásilky ne? Nebo minimálně je tam napsáno jaká přepravní firma to doručuje. To se máš pak zeptat jich. Případně napiš prodejci aby ti sdělil číslo zásilky. Ale jde o dobírku takže v podstatě se nic neděje a o prachy tedy nepříjdeš ne tak čeho se bát.
Maximálně můžete zkusit kontaktovat prodejce, jestli by Vám nesdělil trackung number, podle kterého se dá vysledovat, kde zásilka je. Ale jsou dovolený, tak i kurýři mají trochu zpoždění - odtud ta drobná prodleva. Jinak ano, v sobotu a v neděli zásilkové služby nefungují, alespoň o žádné takové nevím.
Já vidím v křišťálové kouli, že ...
Proč nekontaktujete prodejce? On vám sdělí kdy odeslal, pod jakým číslem a jakého dopravce si vybral. Pak se dá balíček dohledat. Ono se stává, že prodejce vám napíše, že zboží odeslal a trvá mu to další 3 dny než balíček pošle.
doplněno 17.07.15 21:03:Než to doťukám, tak jsem třetí se stejnou odpovědí, hmmm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.