Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šance ano?

Od: elena* odpovědí: 12 změna:
Hezký večer, psala jsem sem o mých problémech s 2× tak starším přítelem, rozhodla jsem se že už mu nebudu odepisovat a ani se sním scházet (jsem mu ukradená). Ale teď bohužel se do mě zamiloval muž, který je starší né jako můj ex jen o 15 let ale o 32 let ale vypadá mladší na svůj věk. Vážně je do mě zamilovaný, neřekl mj to ale to se pozná. Je úplně v hájí proto že ví že jsem mnohem mladší a že pravděpodobně nemá šanci. Pořad mluví o tom že se rozvede a že si mě vezme domu atd... Je moc fajn, celkem hezký a má dost peněz ale je hodně dominantní a o hodně starší. Nevím jestli mu mám dát šanci nebo ne. Předem děkuji za rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

Stařík chce ošetřovatelku, nebo si štrejchnout za každou cenu, máte nějaké ošetřovatelské fluidum, že se na Vás lepí staříci, asi jim dáváte nějaké podněty...nebo fermony?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, co k němu cítíte Vy? Jakou šanci - aby se kvůli Vám rozvedl? To se musíte ptát na své (snad) city na internetu? Nejste hodně mladá, až miminečko? Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, po rozvodu váš nový objev už tolik peněz mít nebude. Možná mu také přibudou vrásky na tváře a kdoví, jestli ho to úplně neklepne, až ho bude jeho zákonitá manželka při majetkovém vyrovnání po rozvodu škubat a rvát se o společné peníze. Pak mu zůstanete akorát vy sama a ta jeho zamilovanost do vás. Bude to fajn. Láska hory přenáší, společně všechno vydržíte a ruku v ruce pak budete kráčet životem. No, vy budete kráčet, on bude do vás asi časem zavěšený. To víte, na stáří bolí kdekoho kdeco. Hlavně tedy klouby.

17.07.15 22:23

*smich**smich**smich**palec*

wasube*

*smich* eulálie Bingo !

danys*
hodnocení

0x

Pilulku na uklidnění, na spaní a spát.. Pá pá ano*bzum*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Miminečko, já ti poradím. Dej tyhle svoje otázky přečíst rodičům. Jim přece věříš, mají tě rádi, záleží jim na tobě ... Od nich se dočkáš bezprostřední a té nejúpřimnější reakce.

iz*
hodnocení

0x

Miminečko Eleno,

to vážně nemáš trochu rozumu a více fantazie, aby ses dokázala zabavit nějak normálně?

Už mne (a myslím, že nejsem sama) dost otravuješ.

K Ivzez se přidávám. I mně štveš.*bum*Tvé podivně pokroucené fantazie mi pijou krev. Nechej toho!

radekradeczech
hodnocení

0x

To se dá léčit, ne?

wasube*

V těch vedrech jedině fakt mokrým hadrem na hlavě.*smich*

doplněno 18.07.15 18:07:

Upal je svinstvo.

doplněno 18.07.15 18:08:

Myslela jsem, že jde vložit gif, ale nejde, nehejbá se...

Šance ano?

hodnocení

0x

Dej si hlavu do pořádku a nerozbíjej cvokovi rodinu. Za chvíli se vzpamatuje a vykašle se na tebe. Pryč od toho. Můžu se já, dědek, zamilovat do děcka, ale měl bych mít sebereflexi a nechat si to pro sebe. Za chvíli bys litovala, tak neblbni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]