Hezký večer, psala jsem sem o mých problémech s 2× tak starším přítelem, rozhodla jsem se že už mu nebudu odepisovat a ani se sním scházet (jsem mu ukradená). Ale teď bohužel se do mě zamiloval muž, který je starší né jako můj ex jen o 15 let ale o 32 let ale vypadá mladší na svůj věk. Vážně je do mě zamilovaný, neřekl mj to ale to se pozná. Je úplně v hájí proto že ví že jsem mnohem mladší a že pravděpodobně nemá šanci. Pořad mluví o tom že se rozvede a že si mě vezme domu atd... Je moc fajn, celkem hezký a má dost peněz ale je hodně dominantní a o hodně starší. Nevím jestli mu mám dát šanci nebo ne. Předem děkuji za rady.
Stařík chce ošetřovatelku, nebo si štrejchnout za každou cenu, máte nějaké ošetřovatelské fluidum, že se na Vás lepí staříci, asi jim dáváte nějaké podněty...nebo fermony?
Dobrý den, co k němu cítíte Vy? Jakou šanci - aby se kvůli Vám rozvedl? To se musíte ptát na své (snad) city na internetu? Nejste hodně mladá, až miminečko? Zdravím!
Dobrý den, po rozvodu váš nový objev už tolik peněz mít nebude. Možná mu také přibudou vrásky na tváře a kdoví, jestli ho to úplně neklepne, až ho bude jeho zákonitá manželka při majetkovém vyrovnání po rozvodu škubat a rvát se o společné peníze. Pak mu zůstanete akorát vy sama a ta jeho zamilovanost do vás. Bude to fajn. Láska hory přenáší, společně všechno vydržíte a ruku v ruce pak budete kráčet životem. No, vy budete kráčet, on bude do vás asi časem zavěšený. To víte, na stáří bolí kdekoho kdeco. Hlavně tedy klouby.
Miminečko, já ti poradím. Dej tyhle svoje otázky přečíst rodičům. Jim přece věříš, mají tě rádi, záleží jim na tobě ... Od nich se dočkáš bezprostřední a té nejúpřimnější reakce.
Dej si hlavu do pořádku a nerozbíjej cvokovi rodinu. Za chvíli se vzpamatuje a vykašle se na tebe. Pryč od toho. Můžu se já, dědek, zamilovat do děcka, ale měl bych mít sebereflexi a nechat si to pro sebe. Za chvíli bys litovala, tak neblbni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.