Nejste přihlášen/a.
Chtel bych se zeptat, od 22.7. do 4.8. je v Intersparu akce na sunar
akcniceny.cz/...
Jelikoz nejblizsi Spar mam skoro 50km, nebyl jste tam nekdo? Jde mi o to zda maji v nabidce za tuto cenu jen Sunar od 10-teho mesice nebo maji i od 12-teho mesice?
Provolat se prez zakaznickou linku k nekomu kdo mi to ve Sparu rekne je nemozna vec
byl jsem tam naposledy včera, ale Sunar tedy už pár let nepotřebujeme. Zkus interspar.cz/...
Co mám zkušenost tak ty markety ať tady nebo v Německu mi odpoví velmi rychle. Buď přímo majl nebo formulář. Stejně Ti to neřeknou přesně, často mají ve skladu bordel, stal ose mi, že jsem jel pro něco 30 km do jiného Baumaxu a oni to tam neměli ač v prvním jim počítač říkal, že mají dostatek. Co je omluvilo, že i počítač v té druhé pobočce říkal, že to mají, ovšem nenašli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.