Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra Activity ke stažení?

Od: tigrine* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

minulý týden jsem zakoupila na Aukru za 50,- kč hru typu Activity ke stažení - zde : aukro.cz/...

Ale pán se mi jaksi neozývá, tak nevím, jestli vůbec pošle *nevi* a v pátek odjíždíme na dovču *frajer*

Nicméně...chci se zeptat, zda někdo nemá na poslání emailem, nebo radu, kde stáhnout třeba i něco obdobného co se dá hrát ve dvou *vtip*.Díky moc za odpověď nebo za radu, tip... *slunce*Všem fajn den, Evča

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Být hnidopich, zeptal bych se, co na to asi říká majitel ochranných práv téhle hry, která se za 50 korun určitě běžně neprodává. Podle hodnocení ostatních kupujících ale asi můžeš být klidná. Vypadá to na slušného prodejce který zatím každému poslal co slíbil.
Jinak co jsem z podobných dobře okopírovaných her na netu potkal tak nejlepší bylo asi kompletní Carcasone. Odkaz nedám protože bych se dostal do rozporu s pravidly poradny.
tigrine*
hodnocení

Dobrý den,ona to není přímo okopírovaná hra Activity, ale hra tohoto typu...Pán tvrdí, že mu nedošla platba, ale podle banky transakce proběhla a sedí jak č.ú., tak č. aukce.Poslala jsem mu tedy potvrzení o transakci, tak snad už bude vše ok.Jinak díky za to Carcasone - mrknu na to a zkusím najít odkaz, mrknu na to.Hezký den, Eva ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]