Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejdřív musím dodat že je mi 14 let. Chci se zeptat jestli je normální že jsem si ještě nemasturboval. Mám důvod: bojím se toho. A taky si myslím že se to nedá, když má při stopoření pouhých 7,5cm. Je to normální předem děkuji za odpoveď ja vím sem Mám z toho strach, nejsem divný?
Pokud jsi to ještě nezkusil, asi to zatím nepotřebuješ. Proti své vůli to nemá cenu zkoušet. Až přijde čas a začne fungovat testosteron, půjde strach automaticky stranou. A s tou délkou bych si zatím taky starost nedělal. Za prvé máš na růst ještě pár let, za druhé to pro život není to nejdůležitější (i když leckdo bude tvrdit, že ano).
Ano, myslím, že divný jste. Kdybyste masturboval, penis by byl o něco málo delší. Další problém u vás může být fimóza nebo přirostlá předkožka k žaludu, resp. jeho části. Doporučuji si nastudovat o těchto věcech více. Případně byste se měl poradit se spolužáky nebo s otcem. Jste ve věku, kde ještě pár měsíců lze vhodnou léčbou docílit růstu penisu. Takové pracoviště se jmenuje endokrynologie. Bylo by třeba, aby vás praktický lékař odelal na vyšetření - to se provádí z krve. Odkládat poradu s lékařem je pro vás jen odsouzením k doživotnímu traumatu z vašeho mini penisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.