Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Petr Masopust - stromky a keře nedodal

Od: ivetai* odpovědí: 42 změna:

JÁ JSEM SI TAKY OD NICH OBJEDNALA A VŮBEC NIC.ANI PENÍZE A ANI STROMKY.JEŠTĚ ŽE MI ZDRAVÍ ROZUM ROZMLUVIL VĚTŠÍ OBJEDNÁVKU,ALE POKUD BYCH SI OBJEDNALA ZA VĚTŠÍ ČÁSTKU,URŘITĚ BYCH PODALA TRESTNÍ OZNÁMENÍ.JDE VIDĚT,ŽE SE TOMU VŠICHNI SMĚJEME,TAKŽE ČÁSTKY O KTERÉ NÁS P. MASOPUST OBRAL NEJSOU ASI ZÁVRATNÉ,ALE ŘEKNU VÁM,MUSÍ TO BÝT DOBRÝ KŠEFT."POŠLETE PENÍZE,ALE NIC ZA NĚ NEČEKEJTE"

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

belezza*
hodnocení

0x

I ja jsem byla tak naivni,ze jsem si u Petra Masopusta z Pribrami, Studentska ul.objednala 3 stromecky...a poslala penize predem...ano,castky nejsou moc velike,ale jestli postupne po malych castkach OKRADA plno lidi,tak si urcite na nejake tisice bokem prijde...chtelo by to HROMADNOU ZALOBU...jooo,neni nad to navstivit web www.stromkyakere.ic.cz!

ivetai*
hodnocení

Jsem pro napište to číslo jednací.Mám pocit,že 2 z Vás už byli na policii.Já bych tam určitě zašla.Pana Masopusta nejspíš nic netrápí a podniká si podle svého dál.Iveta

j*

Dobrý den upozorňuji že pan Petr Masopust ma více obchodu a pusobý ve velikém. Dle pár info jsme zjistily další krám scmerkur.eu Pan Masopust toho už má za statisíce. jen se spojit

ivetai*
hodnocení

Asi by to opravdu chtělo podniknout něco hromadně.Netuším ale kam se obrátit,aby mu konečně sekl někdo po prstech!

Pokud někdo něco vymyslíte,předem říkám,že do toho jdu.

laveritas
hodnocení

0x
TAk Vsichni podvedeni POZOR! Taky jsem si objednal,byla to mala castka,ale tak me to nastvalo, ze okradaji dennodenne slusne lidi,lakaji na nizke ceny a pak nic neposlou! Tak neco proto udelejte, Ja jsem byl na POLICII nahlasit jejich webovku, byl jsem tam 20minut a bylo to hotove,dal jsem jim vytisknuty email
s objednavkou a bylo to hotovo.Castka moji objednavky byla mala,ale na policii mi rekli,ze kdyz VŠICHNI lidi je pujdou nahlasit,jim se to pak vsechno Spocita a celkova castka prekroci 5000,- uz je to Trestny Cin.Tak lidi zabrante aby byli dalsi ldi okradani a nam se to pak vrati Dekuji vsem Nelhostejnym

dalsipodvedeny
hodnocení

0x

Podívejte se do rubriky rostliny a pěstování/zasilatelství stromky a keře ... Tam už se lidi dávají dohromady.

jen doplním odkaz: poradte.cz/...

lenicka25*
hodnocení

0x

Dobrý den, i já jsem jednou z těch napálených. Chtěla jsem mít stromky brzy doma, proto jsem dopředu zaplatila, hlavně po zkušenosti s poctivými obchodníky, nikdy jsem neměla problém, až tento pán, který opravdu nereaguje na nic, mobily vypnuté, e-maily nečtené, proto děkuji všem za radu a i já se obrátím na policii. Tímto prosím všechny napálené, učiňte tak také, akorát tímto ubližuje všem poctivým a hází je tím do jednoho pytle. Ať se toho plevele, co zneužívá naší dobroty, jednou provždy zbavíme. Děkuju Lenka

dalsipodvedeny
hodnocení

0x

Prosím ty, kteří byli na policii, aby napsali číslo jednací, pod kterým bylo podáno trestní oznámení - pokud se budou všichni poškození přidávat k jednomu číslu jednacímu, pak je větší šance na úspěch. Pokud bude každý poškozený podávat své vlastní oznámení v místě svého bydliště, tak to pro malou částku škody takzvaně vyšumí. Sdělte prosím tedy buď číslo jednací, nebo alespoň město, ve kterém bylo oznámení podáno. Policie doporučuje poškozeným přidávat se k jednomu číslu jednacímu, nebo podávat oznámení u policie v místě bydliště podvodníka - klidně písemně, prostě tak, aby se všichni poškození sjednotili u stejného oddělení. Domluvme se - díky.

dalsipodvedenacekajici

Dobrý den,

ráda bych se přidala k poškozeným, objednávka za 292 kč ( mohla být i víc) 5.8.2009, a doteď žádná odpověď.

Připojila bych se pod číslo jednací, ale obávám se, že ten pan podvodník asi nebude z Přelouče. V kontaktech je pouze jakýsi webmaster Petr Masopust! Zuzana

t
28.12.09 00:19

ale je

rl*
hodnocení

0x

Zařazuji se mezi další podvedené zaplatil jsem částku 567 kč a nic. Pan Masopust objednané zboží zatím nedodal a jeho tel. nefunguje.

dalsipodvedeny
hodnocení

0x

Fajn ... v rubrice Rostliny a pěstování píše jeden z poškozených, že trestní oznámení podával v Hranicích na Moravě. Pokusme se tedy každý napsat na policii v Hranicích na Moravě formou dopisu, že se přidáváme k trestnímu oznámení, které bylo u nich podané. Podle vyjádření našich policistů si pak policie z Hranice na Moravě sama vyžádá na příslušných oděleních v místě bydliště poškozených protokol, nebo nějaké šetření. Ale částka, která se u jednoho policejního odd. sejde bude (snad) dostatečně vysoká pro zahájení trestního řízení. Kvůli 300 Kč se tím jinak zabývat ani nebudou. Díky za pomoc.

dalsipodvedeny
hodnocení

0x

Omlouvám se za gramatickou chybu... Samozřejmě, že se píše oddělení ...

karpisek
hodnocení

0x

Dobrý den,

také jsem si 13.7. objednal (jívy pro včely) za 526,- Kč a nic. Nakupuji přes internet mnohokrát každý měsíc, ale toto se mi stalo poprvé. Poté, co jsem našel toto potvrzení, že nejde jen o nějaké jednotlivé nedorozumění, jsem okamžitě sepsal stížnost na Společnost ochrany spotřebitelů. Připojte prosím své zkušenosti k: spotrebitele.info/...

Věřím, že vše dopadne v náš prospěch a to díky Projektu mimosoud/....

s pozdravem Karpíšek, Brno

empe*
hodnocení

0x

Dobrý den,
jsem další v řadě podvedených panem Masopustem. 18.8.2009 jsem si objednal stromy za 610 kč a také jako Všichni ostatní jsem nic nedostal. Dnes jsem byl na policii ČR a prosím Všechny které pan Masopust napálil aby udělali totéž. Vím že dva podvedení už na policii byli já jsem třetí. Doufám že další podvedení to nahlásí také ať to policie může Panu PODNIKATELI sečíst.
Děkuji

zdenka*

Dobry den, Ja jsem byla pred mesicem na policii v Hranicich,ted mi prisel papir z policie,ze " stale probiha proverovani cestou dozadani na PCR OOP Prelouc, k podezrele osobe,ktera provozuje internetove stranky www.stromkyakere,ic,cz " Pote budu informovana o provedeni setreni. Poprosim Vas vsetkych aby jset si udelali cas a zasli na policii i ti,kteri jeste nebyli.Muzete rict,ze se pridavate k trestnimu oznameni,ktere bylo podane v Hranicich. Doufam, ze se Nam Vsem to spolu podari je Potrestat.

hamanda*

prosím vás, dáte mi pak vědět, až dostanete zprávu z policie na e-mail a.hendrychova@seznam.cz? děkuji

hamanda*
hodnocení

0x

také jsme se nechali napálit. dlouho jsme čekali, jestli se někdo neozve, nebo nedorazí zboží. po přečtení těchto příspěvků je jsné, že se ani jedno nestane. jsme tam za 1000,-. půjdeme na policii se připojit k žalobě.

hamanda*
hodnocení

0x

také jsme se nechali napálit. dlouho jsme čekali, jestli se někdo neozve, nebo nedorazí zboží. po přečtení těchto příspěvků je jsné, že se ani jedno nestane. jsme tam za 1000,-. půjdeme na policii se připojit k žalobě

empe*
hodnocení

0x

Dobrý den,

dnes jsem byl informován policií ČR že mnou nahlášený případ prozatím odkládají, protože částka nedosahuje 5000 kč ani když sloučí zatím všechny tři nahlášené případy. Všichni na těchto stránkách slibujete že půjdete na policii, ale zatím jen tři to udělali. Děkuji občanům v Praze a v Hranicích kteří podvod, stejně jako já, nahlásili a jen nemluví o tom že to udělají.

zuzulik

Ja jsem dostala napad, ze se ozvu nejake televizi, abych jim dala typ na podvodniky na webovce stromkyakere.Pak Vam dam vedet jak jsem dopadla. Zatim :-D

To je sice pěkný nápad, ale televize už má většinou příspěvky předtočené a pokud se bude případem zabývat, stejně to nějakou dobu potrvá. Vzhledem k tomu, že škoda ještě nepřesáhla 5000, tak to pro ně nejspíš ani nebude zajímavé.

Mnohem lepší nápad je jít na policii, a připojit se k ostatním poškozeným. Nejen o tom mluvit. Ačkoliv nejsem poškozený, držím všem palce!

alfa*

Dobrý den,

no po dvou nezodpovězených emailech musim konstatovat, že jsem další podvedený a p. Masopustu jsem asi přispěl na lepší život částkou 1008 a jsem od Hranic na Moravě

empe*
hodnocení

0x

Jediná rozumná věc je jít na policii. Znovu prosím Všechny podvedené udělejte to. Děkuji

alfa*

Na radu v této diskusi jsem navštívil dnes odpoledne policii v Hranicich na Moravě a připojil se k ostatním lidem. Malá rada pro ostatní je to půl hodiny na policii a nic to není.

inka2*

I já...trouba...přispěla. Takže dotázek - na policii zajdu též - jen nevím...jsem z KV. Není třeba podat to hromadně? Můžu i tu z Varů? Hranice jsou vážně "trošku" z ruky. Pokud by bylo třeba vzájemného propojení, klidně nabízím organizaci. Mail je svým způsobem malý zázrak.

empe*
Jo, jo můžete i z Varů. Prostě jen zajdete u vás na policii a oni se o ostatní postarají. Děkuji že to jdete nahlásit.
ivetai*
hodnocení

Chystám se tam taky,ale potřebovala bych vědět,co k tomu potřebuji.Snad někde dohledám na výpisu z účtu zaslání peněz,ale mail v kterém jsme objednávala ,bohužel už nemám.Nebylo by opravdu lepší nějaká hromadná žaloba?Pod nějakým jednacím číslem?

suterna

Naše občanské sdružení z Vyškovska právě zjistilo (26.10.09) po přečtení Vašich příspěvků že přišlo o 2732 Kč a k žalobě se určitě přidá.

jarka5p

Jsem na tom podobně s částkou 560,-. Také bych se ráda přidala, protože nevěřím, že zásilku ještě obdržím. Byl někdo v místě jeho podnikání?Já jsem z Prahy. K žalobě se určitě přidám, pokud se najde někdo, kdo ji zorganizuje.

greska
hodnocení

0x

Zdravím všechny,

chtěla jsem jen říci, že jsem taky podala žalobu na pana Masopusta a to na částku 1723,- Kč. Snad to k něčemu bude :(. Jinak koukli jste se na jejich webovky? Já se na ně nemůžu dostat - tak nevím blbne mi net nebo je "pan podnikatel" zrušil? Držím nám palce.

zuzulik

Jeejda, tak webovky pana Masopusta jiz nefunguji, alespon uz neokradou dalsi lidi, ale skoda, ze se nepodarilo je zrusit uz davno, ja byla na policii pred nekolika mesici a strasne me stvalo, ze i po nahlaseni, webovky doted fungovali a okradali lidi.

ala*
Připojuji se také k žalobě. Dluží mi 2.732,- Kč tak snad těch 5.000,- Kč už je překročeno a bude se něco dít.

pozor
hodnocení

0x

Dobrý den upozorňuji že pan Petr Masopust ma více obchodu a pusobý ve velikém. Dle pár info jsme zjistily další krám scmerkur.eu Pan Masopust toho už má za statisíce. jen se spojit

wwwendulka

Dobrý den. Tak s velkou nelibostí oznamuji, že jsem p.Masopustovi taky přispěla :( Objednala jsem si notebook a zaplatila 4949,- Trestní oznámení jsem po přečtení vaší diskuze už podala. A jedna novinka na závěr: ADRESA scmerkur.eu STÁLE FUNGUJE!

yenis

Dobrý den,

tak jsem další ve spolku podvedených :( Ráda bych se přidala k žalobě,jen nevím jak mám postupovat a prosím Vás o radu. Stránky stále fungují,jen bylo pozměněno číslo účtu,to staré bylo zablokováno.

Děkuji za radu

Y.

wwwendulka

Tak já jsem podala trestní oznámení. Myslím, že pokud zajdete na policii můžete se k tomu mému přidat. Stačí si vzít vytištěn¨ý mail s potvrzením obědnávky, výpis z účtu s provedenou platbou a doklady. Moje jméno je Vendula Polášková a Oznámení jsem podala v Zábřeze.

evelina*

Dobrý den, jsem další podvedený od scmerkur.eu. Jde o "pouhých" 369 Kč, ale i tak, nemám z toho radost :( Prosím poraďte, co dělat. Díky

katyska

taky se přidávám do řady poškozených... jen tak jsem přišla o 3145,- .. za blbost se platí! Byla jsem to ohlásit na policii... ale s penězi jsem se už rozloučila dávno!

ketty*

Tak scmerkur stále funguje, já přispěla 10 547,- :( Můžu poprosit o číslo jednací ať se přidám ke společné žalobě?

Asi začnu v tomto státě podnikat... Trestní oznámení ještě podat nemůžu, dle policie je ještě brzo *ee*. No je jasné, že peníze ani pračku neuvidím, ale velice ráda policii alespoň zaměstnám, když jou tak ochotní. Jsem si myslela, že nikdy nenaletím. No nikdy neříkej nikdy...

To že zruší účet je hezky, ale stránky fungují vesele dál *sok*

jirbar*

Tenhle dotyčný má být pan Masopust. Trochu divné

firmy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]