Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o tom myslíte?

Od: olaf71* odpovědí: 9 změna:

Tato pračka má vylepšenou těsnící gumu okolo bubnu a zavírání, která má delší životnost než gumy u klasických praček. Jelikož je odolná proti oleji, hodí se např. pro rodiny s malými dětmi, protože gumy u klasických praček z olejíčků, mastiček, popř. krémů zpuchří, ale tato guma vydrží dlouhá léta.

Z toho mi vyplývá, že dětská kůže musí snést opravdu hodně, když olejíčky, mastičky a krémy svým vlivem ovlivní zpuchření gum.těsnění praček.:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

*smich**haha* Musela jsem si to přečíst 2x, abych pochopila, co tím chce básník říci. Dost dobrá finta. Budu kupovat pračku podle toho, jestli má guma delší životnost. *vtip* Bože, do čeho jsi duši dal?!

hodnocení

0x

No jo...*smich*

Ten dnešní svět,co na to říct...*vtip*

myse*
hodnocení

0x

neskutečná pitomost... co jsou ještě schopní dát do reklamy?

když jsem byla malá, máma měla pračku Philco - jedna z prvních a vydřžela v pohodě 17 let... Byla jsem (a stále jsem) ekzematik, takže mě patlali vším možným denně... Na gumu v pračce to fakt vliv nemělo!

hodnocení

0x

olaf71:

No pitomost to úplně není, guma používaná na manžetách spojující dvířka pračky s bubnem bývá náchylná na puchření. Pak jen záleží na výrobci jak se s tímto problémem při výrobě vypořádal. Jsou pračky kde vydrží celou životnost a jsou pračky kde guma zpuchří. Možná na to mají vliv mastnoty s olejíčků, ale myslet si že dětský olejíček je "svinstvo" protože po něm puchří pryžové výrobky je nehorázná kravina, běžná guma prostě nesnáší mastnoty. Třeba i obyčejné máslo - přestanete jej kvůli tomu jíst? *haha*

olaf71*
hodnocení

mimochodem tento popis patří k pračce, která stojí 27 tisíc.

No a to je dobře nebo špatně? Musí tu cenu nějak obhájit a bývá zvykem, že se pak vyzdvihují jako výhody zcela malicherné 3,14čoviny :D

buss
hodnocení

0x

Nic si o TOM nemyslím, chtělo ty TO řádný předmět, tento nic neříká o obsahu.

mowla*

Před nějakou dobou proběhl ´tiskem´ titulek "Krtek žere děti" (o případu, kdy rodiče nezabezpečili domácí ´chemii´ a chtěli zodpovědnost za to, že jim děcko zdláblo čistič odpadů, svalit na výrobce čističe *bzum* )... Tohle vlákno by se pak mohlo jmenovat třeba "Nepoškozujte pračky přípravky na děti"... *smich*

olaf71*
hodnocení

Nějak se mi nepodařilo do předmětu vtěsnat podrobnější obsah.

Jaké je však štěstí, že se bez Tvého názoru obejdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]