Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace aukro - nepřišlo zboží

Od: nemec155 odpovědí: 13 změna:

Zdravím.

Před deseti dny jsem si přes kámoše na aukru koupil zboží, ale do dneška nic nepřišlo.

Máte s nimi někdo zkušenosti, jak mám postupovat? Chtěl jsem jim napsat email, ale ten můžou poslat jen

registrovaní uživatelé *bum*

Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, někteří prodávající nakupují zboží v daleké Asii až po obdržení objednávky, takže dodací lhůty jsou někdy dost dlouhé.

hahanaj*
hodnocení

0x

pokud to bylo přes kámoše,tak to bude muset kámoš reklamovat

dejavu*
hodnocení

0x

Kámoš musí zareklamovat u aukra sám tento prodej, ale je to opravdu zdlouhavé s nejistým výsledkem. Též může přes svůj profil napsat zprávu prodejci.

hodnocení

0x

A nebylo to s platbou předem? Poslal jsi už peníze?

nemec155
hodnocení

Ano, platil jsem předem

nemec155
hodnocení

Koupil jsem si výsev pýchavky ( jedlehouby.cz/... )

naštěstí nic drahého... :)

Příště budu chytřejší (aukro - nikdy více!)

mowla*

No - já nevím, osobně mám s prodejci na Aukru dobré zkušenosti - přečetl sis pořádně podmínky aukce? - platba, dodací doba...

nemec155
hodnocení

Nic jsem si nepřečetl, moje chyba *zed*

borax*

No já tam nakupuji a nikdy jsem žádný problém neměla...

Tak se zaregistrujte a prodejci napište jak se věci mají...

S aukrem mám 98% dobrou zkušenost, nakupuju tam pravidelně (samozřejmě koukám i na hodnocení prodejců) a jen jednou mi zboží nepřišlo, jednalo se o nějakou učebnici asi za 100 Kč, prodávajícímu byl následně zablokován účet. Jinak si na aukro rozhodně nemůžu stěžovat :)

dejavu*
hodnocení

0x
Píšou tamVzhledem k možnosti použití je doba dodání od března 2013

nemec155
hodnocení

Uvidíme, třeba to dobře dopadne :)

nemec155
hodnocení

Zdravím.

Tak dnes objednané zboží dorazilo, sice s velkým zpožděním, ale přeci jen... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]