Nejste přihlášen/a.
V listopadu mi bude končit ČID a měla bych jít před posudkovou komisi,kde se bude jednat o jeho prodloužení.Mám takové obavy,že by mi ho mohli v rámci úspor odebrat.Je mi 54 let a nález na páteři je trvalý.Má někdo zkušenost s komisí-jak to tam chodí a dá se případně proti jejich rozhodnutí někam odvolat.Díky za odpovědí.L.
Místo ČID a PID se již několik let používá označení ID I., II. nebo III. stupně.
Pro posudkovou komisi byste si měla připravit aktuální lékařské zprávy, posouzení pak bude na komisi.
Pokud By Vám komise stupeň ID snížila nebo ID úplně odebrala, musela byste situaci řešit s ČSSZ v námitkovém řízení. Teprve v případě, že by ani námitkové řízení nebylo úspěšné, byste se mohla obrátit na soud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.